Ελένη Μενεγάκη: Μετά από χρόνια είπε γιατί έκρυβε την εγκυμοσύνη της

Με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί με την επικείμενη γέννα της Markle

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ήθελε καθόλου να μιλάει για την τελευταία της εγκυμοσύνη, ενώ στην ουσία δεν το παραδέχτηκε ποτέ δημοσίως ότι ήταν έγκυος! 

Απλώς μια μέρα οι συνεργάτες της ανακοίνωσαν στην εκπομπή ότι η Ελένη γέννησε τη μικρή Μαρίνα, καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί με την επικείμενη γέννα της Meghan Markle, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε χθες στην εκπομπή της:

«Εμένα με νοιάζει πως αυτή η γυναίκα θα έχει αγχωθεί τόσο πολύ για να κάνει όλους αυτούς τους περιοριστικούς όρους, που δεν ξέρω τι μπορεί να την αγχώνει... Ό,τι αγχώνει όλες μας, όταν φτάνει η ώρα να γεννήσουμε. Και δεν μιλάω για την πρώτη φορά, που όλες νιώθουμε τον ίδιο πανικό. Αναρωτιέμαι και η ίδια πώς αισθάνεται όταν όλοι σε παρακολουθούν και σου μετράν τις μέρες, γέννησες ή δεν γέννησες... [...] Μπαίνω στη θέση της και λέω "Παναγία μου!"».

Τον λόγο τότε πήρε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και απάντησε πως σε μία μικρογραφία και η Ελένη Μενεγάκη έχει ζήσει κάτι ανάλογο, με τη διάσημη παρουσιάστρια να λέει: 

«Εγώ σκέψου ότι κάθισα σπίτι μου και είδα να αναγγέλλεται ότι γέννησα και μάλιστα αγόρι! Ήμουν δίπλα με την κόρη μου, μου λέει "Μαμά;" και της λέω "Δεν ξέρω τίποτα!". Σαν τώρα το θυμάμαι, καθόμουν με την κοιλιά και ήμουν στη φάση "Δεν αντέχω άλλο, πότε θα γεννήσω" και πράγματι γέννησα μετά από τρεις μέρες. Λέω στην κόρη μου "Δεν ξέρω τίποτα παιδί μου, περίμενε να το παρακολουθήσουμε". Κι εγώ δεν ήθελα να με δει κανείς, γιατί αισθάνεσαι το άγχος. Έλεγα ότι θέλω να μπω, να γεννήσω με την ησυχία μου, να δω ότι όλα πάνε καλά και να μη σκέφτομαι ότι κάποιος με περιμένει σε κάθε σκάλα ή στο γκαράζ. Γιατί; Θέλω να πονέσω με την ησυχία μου, να ξεαγχωθώ, να βγει το μωρό μου και να το δω ότι είναι καλά – και μετά ας το μάθουν όλοι!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top