Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν! Είναι έγκυος τελικά η Μeghan Markle;

Δημοσιευματα κάνουν λόγο για ψεύτικη κοιλιά

Σε κάθε τους εμφάνιση ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάνουν τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν «φωτιά»!

Το τελευταίο διάστημα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη φουσκωμένη κοιλίτσα της δούκισσας του Σάσεξ, αφού δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου κάνουν λόγο για ψεύτικη εγκυμοσύνη της Meghan, προκαλώντας τριγμούς στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του διαδικτύου κάνει λόγο για ψεύτικη εγκυμοσύνη και κατηγορεί το παλάτι για σκευωρία, σύμφωνα με το News.Com. Au. Μάλιστα, οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η Meghan Markle χρησιμοποιεί μια ψεύτικη κοιλιά και υπάρχει παρένθετη μητέρα η οποία θα φέρει στον κόσμο το βασιλικό μωρό.

Αυτό που έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτήματα είναι το γεγονός ότι παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει βάρος, αλλά συνεχίζει να βάφει κανονικά τα μαλλιά της.

Στο βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Happy Day» επισημαίνεται ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Harry είχε υπογράψει με τον πρώην σύζυγό της Τρέβορ Ένγκελσον, ένα είδος «συμβολαίου εγκυμοσύνης», στο οποίο απαγορευόταν να μείνει έγκυος για να μη χαλάσει τη σιλουέτα της αλλά και για να μη γίνει εμπόδιο στην καριέρα της.

Meghan Markle: Δείτε πού θα γεννήσει!

Φημολογείται μάλιστα και ότι η πρώην ηθοποιός είχε αναφέρει στον σύζυγό της ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Μέσα σε όλα προσθέστε ότι η Meghan Markle προτιμάει να γεννήσει στο σπίτι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες πριγκίπισσες και δούκισσες της βασιλικής οικογένειας που γέννησαν στην ιδιωτική κλινική St. Mary’s στο Λονδίνο.

Το τι πραγματικά συμβαίνει ουδείς γνωρίζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top