Το ταμείο είναι μείον: Λουκέτο στο σαντουϊτσάδικο του Πέτρου Κωστόπουλου

Δεν "ψήθηκαν" οι πελάτες

Ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο θα δει άρθρα να μιλάνε για το σαντουιτσάδικο που ετοιμάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος από τον Νοέμβριο του 2017.

Τελικά το Street Deli, όπως ονομάστηκε, άνοιξε τις πόρτες κάπου στο τέλος Μαρτίου στην οδό Καψάλη στο Κολωνάκι. Και τώρα ακριβώς το ίδιο σημείο έχει εμφανή σημάδια... εγκατάλειψης. 

Πού πήγαν τα σάντουιτς;

Το περι ου ο λόγος κατάστημα εστίασης -γνωστό στην πιάτσα ως... σαντουιτσάδικο- κατέβασε ρολά στις αρχές του 2019 και δεν αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του. 

Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο star.gr, ανέφεραν πως το επιχειρηματικό εγχείρημα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και το κοινό δεν αγκάλιασε την αμερικανική κουζίνα που σερβιριζόταν στο μαγαζί. Τα ομολογουμένως πεντανόστιμα σάντουιτς που υπήρχαν στο μενού δεν έφεραν στους επιχειρηματίες τα... αιτούμενα κέρδη και πριν ο κόκορας λαλίσει τρεις... τα φώτα έσβησαν. 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξαναχτυπά κι ανοίγει σαντουιτσάδικο!

Βέβαια, αν και το Street Deli ήταν γνωστό ως «μαγαζί του Κωστόπουλου», ο ίδιος στην πραγματικότητα δεν ήταν ιδιοκτήτης, αλλά το πρόσωπο που είχε επιμεληθεί το μενού και έκανε τις δημόσιες σχέσεις, αυτό που ο λαός λέει "μπροστάντζα".
 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ταΐζει τον Λιάγκα στο... στόμα!

Μετά και το ταξίδι του στην Αμερική, όπου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες και πέρασε στιγμές με την κόρη του, Αμαλία -ανέβαζαν συνέχεια κοινές τους φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media- ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ξανά στην Ελλαδα.

Κι εκείνοι που θέλουν να τον δουν δε θα τον βρουν στο μέχρι πρότινος "στέκι" του που έχει αρχίσει να... σκονίζεται, αλλά σε κάποιο από τα μαγαζιά σε Αθήνα ή επαρχία, που εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο παίζει μουσική.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top