Κατερίνα Καινούργιου: Πρώτη φορά απαντά για τον χωρισμό της!

Ο διάλογος με την Ζαρίφη έφερε την επιβεβαίωση

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες είχαν φουντώσει για τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νάσο Αναστόπουλο!

Και σήμερα ήρθε και η επίσημη απάντηση δια στόματος παρουσιάστριας! «Μου τελείωσε…» είπε στην Κατερίνα Ζαρίφη, απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν παντρεύεται!

Η Κατερίνα Ζαρίφη σήμερα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και άρχισε να κάνει διάφορες ερωτήσεις στην Κατερίνα Καινούργιου για το πως είναι αυτή την περίοδο και εκείνη απάντησε: «Μην διαβάζεις όσα γράφονται» για να πάρει την απάντηση από την Ζαρίφη: «Μα δεν γίνεται αφού γράφεται παντού».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» είπε: «Εντάξει, εγώ δεν έχω μιλήσει όμως που ξέρεις τι γίνεται».

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο οικονομολόγος μέχρι στιγμής δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα για τη σχέση τους. Ωστόσο, ο ένας έχει κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram και με τις κοινές τους φωτογραφίες να αποτελούν πια παρελθόν στα social. 

Καινούργιου-Αναστασόπουλος: Το τέλος μιας σχέσης - Οι τελευταίες εμφανίσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «HELLO!», η απόσταση άρχισε να δημιουργεί τα πρώτα γκρίζα σύννεφα ανάμεσα στην Κατερίνα και στον Νάσο, όπως επίσης και κάποιες διαφωνίες που είχαν σχετικά με ουσιαστικές παραμέτρους της ζωής τους, οι οποίες δυσχέραιναν την καθημερινότητά της παρουσιάστριας και δυσκόλευαν την επικοινωνία του ζευγαριού. Όλα τα παραπάνω λοιπόν είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει κάπως γρήγορα αυτός ο κύκλος, μετά από έξι μήνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top