Εlif: Θα καταφέρει ο Κενάν να σώσει τη Φεριντέ;

Κάθε μέρα στις 17:40 στο STAR

Ο Κενάν σώζει τη Μελέκ από τα αδέλφια της Φεριντέ και καλούν την αστυνομία. Η αστυνομία συλλαμβάνει τα τρία αδέλφια. Ο Μελίχ πηγαίνει τη Φεριντέ και τον Μουράτ στο σπίτι του Εφρούζ και εκείνος τους καλοδέχεται. Όταν η Μελέκ τους λέει πως τα αδέλφια της Φεριντέ έχουν συλληφθεί, ανακουφίζονται. Η Φεριντέ ανησυχεί για τον αδελφό της, τον Σάμετ και ο Κενάν της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποφυλακίσει. 

Ο Κενάν συνοδεύει τη Φεριντέ στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση. Η κοπέλα λέει στους αστυνομικούς πως ο Σάμετ είναι αθώος και πως την προστάτεψε. Ο νεαρός αφήνεται ελεύθερος. Στο τμήμα η Μελαχάτ διαμαρτύρεται για τα χρήματα, που της πήρε η Φεριντέ. Ο Κενάν την ακούει και υπόσχεται να το αναλάβει εκείνος αυτό το ζήτημα. Η Μελαχάτ, που ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα, παίρνει την κάρτα του Κενάν και φεύγει από το τμήμα. Ο Νετζντέτ θυμώνει επειδή ο Σερντάρ δεν αφήνει ήσυχη την Αρζού. Ζητάει από τους άντρες του να τον βρουν και να τον φέρουν μπροστά του. Καλεί στο σπίτι του και την Αρζού, της δίνει ένα όπλο και της ζητάει να πυροβολήσει τον Σερντάρ. Ο Νετζντέτ τους αφήνει μόνους. Ο Σερντάρ λέει στην Αρζού πως αν τον σκοτώσει, θα σκοτώσει τον πατέρα της Τουγτσέ.

 Η Αρζού ξέρει πως ο Σερντάρ και η Τουγτσέ έχουν αναπτύξει μια ωραία σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης και δεν μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος μαζί της και όταν αποφασίζει να τον σκοτώσει ο ίδιος, ο Σερντάρ το έχει σκάσει. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν και να κλειδώσουν όλες τις εξόδους. Ο Σερντάρ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κρυφτεί μέσα στο σπίτι. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα πως ζει σε έναν φανταστικό κόσμο αλλά εκείνη πιστεύει πως ο Νετζντέτ την αγαπάει και νιώθει για πρώτη φορά δυνατή. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ζουν την απόλυτη ευτυχία…
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top