Leaders: Ο Κ. Φίλης φωτίζει τα σκοτεινά σημεία της συμφωνίας των Πρεσπών

Κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο Star Web TV!

Η διαδικτυακή εκπομπή "Leaders" μας ενημερώνει, κάθε Δευτέρα στις 21:00, για όλες τις πολιτικές, τις κοινωνικές και τις οικονομικές εξελίξεις με την βοήθεια κορυφαίων ειδικών.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια, ο διευθυντής news gathering του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. 

Στην εκπομπή  της  21.1.2019 ο διεθνολόγος  και  διευθυντής Ερευνών του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων  dr Κωνσταντίνος  Φίλης, αναλύοντας τη συμφωνία των Πρεσπών,  εξέφρασε την ανησυχία του σ’ότι αφορά στο κομμάτι των εμπορικών σημάτων,   θεωρώντας το ως ένα από τα πιο αδύναμα σημεία για την ελληνική πλευρά.  Η συμφωνία θα μπορούσε  να δώσει προοπτική στη χώρα να επανακάμψει στην περιοχή,  ελέγχοντας ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας,  δίνοντας πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης  και ταυτόχρονα, όταν οι γείτονες μπουν στο ΝΑΤΟ θα μπορούσαμε εμείς να αναλάβουμε την εκπαίδευση των Ενόπλων Δυνάμεων τους, τονίζει ο καθηγητής.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο  αρχισυντάκτης του pronews.gr Βασίλης Καπούλας αποκάλυψε το παρασκήνιο της επίσκεψης Πούτιν στη Σερβία.

Η δημοσιογράφος  του Star Τασούλα Παπανικολάου έδωσε ρεπορτάζ για την επικηρυγμένη σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η προϊσταμένη του εξωτερικού δελτίου του Star Ειρήνη Ζαρκαδούλα  υπενθύμισε  την περίπτωση του Ουκρανού «Κασόγκι».
 

 


 
Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top