Το πρόβλημα υγείας της Χρύσας Ρώπα: «Έκανα τέσσερις σοβαρές εγχειρήσεις»

Εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία που είχε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι

Πρώτη φορά μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η Χρύσα Ρώπα! 

Η γνωστή ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία που είχε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, αλλά και τους λόγους που δεν μπόρεσε να κυνηγήσει αυτό της το όνειρο. 

«Είχα σκοπό μετά που γέννησα τον Κωνσταντίνο, να υιοθετήσω και ένα κοριτσάκι. Αλλά μετά έκανα τέσσερις πάρα πολύ σοβαρές εγχειρήσεις, στο κεφάλι, στην κοιλιά, σε διάφορα μέρη που ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου και κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αναλάβω δεύτερο παιδί», αποκάλυψε στην Φωτεινή Ψυχίδου και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ακόμα πέταξε τα καρφιά της γύρω από τους παίκτες ριάλιτι λέγοντας: «Το κοινό δεν ενδιαφέρεται για ηθοποιούς, ενδιαφέρεται για τους πρωταγωνιστές των ριάλιτι. Πώς έρχονται τα κουνούπια στην Αλεξανδρούπολη σε σμήνη και σε τσιμπάνε, έτσι. Έχει γίνει μια εισβολή από τα ριάλιτι, μόδα είναι θα περάσει.»

Όσο για τον εαυτό της και τα restart που έχει κάνει, η Χρύσα Ρώπα δήλωσε: «Τα θέλει ο κ…ς μου. Είμαι ανήσυχο παιδί. Δεν είμαι εύκολη περίπτωση. Είμαι κέρατο βερνικωμένο. Έτσι και μου καρφωθεί κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση, ο θεός ο ίδιος να κατέβει…». 

 

 

 


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top