Oι ταινίες που θα μας φέρει το 2019

Αυτά είναι τα πιο πολυαναμενόμενα φιλμ

ταινίες 2019

To 2019 θα μας φέρει 125 νέες ταινίες που υπόσχονται δράση, χρυσόσκονη και συγκίνηση. Το Star σας παρουσιάζει τα πιο πολυαναμενόμενα φιλμ για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο… κινηματογραφικά διαβασμένοι!

Χρoνιά Αδρεναλίνης το 2019

To Χόλυγουντ αποχαιρετάει το 2018 με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες: το Black Panther. To φιλμ σημείωσε ρεκόρ αφού ξεχείλισε τα ταμεία με περισσότερα από 1. 500 .000.000  δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως…  
 
 Το 2019 φέρνει μαζί του μια σειρά από θεαματικά blockbusters και το STAR σας τα παρουσιάζει. Στην πρώτη θέση ξεχωρίζει το φουλ σε αδρεναλίνη έργο….  Captain Marvel.

Oι ήρωες που γνωρίσαμε στα animation και ζωντανεύουν στις σκοτεινές αίθουσες έχουν φανατικό κοινό σε αυτή την κατηγορία ανήκει η νέα φιλόδοξη ταινία της παρέας των XMEN.

Οι λάτρεις των σούπερ ηρώων πρόκειται να απολαύσουν και άλλη μια περιπέτεια αυτή την φορά με τους ετοιμοπόλεμους Avengers στην ταινία Endgame     
 
Μέσα στο νέο χρόνο έρχεται το όγδοό  φιλμ της μυθολογίας του ανθρώπου – αράχνη, αυτό είναι το …. : Spiderman Far From Home .

Από τη μεγάλη οθόνη, στη μικρή και στην άφιξη που θα φέρει ένα μεγάλο φινάλε. Έρχεται ο 8ος κύκλος  του υπερ- επιτυχημένου Game of Thrones…

8 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που η τηλεοπτική σειρά μπήκε στην ζωή μας και ύστερα από 302 βραβεία τον Απρίλιο προβάλλεται το επικό τέλος.

125 νέες ταινίες και 57 σειρές αναμένεται να γεμίσουν την κινηματογραφική και όχι μόνο ζωή μας το 2019… Πάρτε θέση και ποπ κορν!

Tης Έλγκας Νταϊφά 
  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top