Χώρισε τον σύντροφό της on air! Ποια το έκανε;

Απίστευτο!

Για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της. 

«Θεωρούσα ότι με κάποιο τρόπο θα έρθουν και θα κάτσουν τα πράγματα, και θα γίνουν από μόνα τους χωρίς να το προγραμματίσω. Θα ερωτευτώ παράφορα και με αυτόν τον άνθρωπο θα θέλω να κάνω παιδί. Ερωτεύτηκα παράφορα αλλά δεν ήθελα να κάνω παιδί. Μετά δεν ήταν η στιγμή, μετά δεν ήθελε αυτός. Και όλο έλεγα ότι θα έρθει η στιγμή. Νομίζω ερωτεύτηκα πιο πολύ από ότι με ερωτεύτηκαν. Κοντά στον γάμο δεν έφτασα ποτέ. Πάντα είχα και ένα θέμα με τους άντρες επειδή ήταν πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και θεωρούσε πιο επιτυχημένοι, δεν ήθελα να σκεφτούν ότι θέλω κάτι από αυτούς. Πάντα έλεγα από την αρχή «Εγώ δε θέλω να παντρευτώ», το έλεγα πάντα….», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πως είναι η προσωπική της ζωή σήμερα κάνοντας μια ανακοίνωση που μάλλον δεν θα αρέσει και πολύ στον σύντροφό της.

«Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον, αλλά νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι νομίζω πως δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που πιστεύω ότι η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό στην τηλεόραση. Εντάξει, δεν πιάνεις τον άλλο εξαπίνης. Όταν βλέπεις ότι μια σχέση είναι on off και λίγο σέρνονται με τα χρόνια, το καταλαβαίνεις όταν ξεφτίζουν και κάποιος μπορεί να πάρει την απόφαση», εξήγησε.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top