Έλληνας τραγουδιστής: Έχω αλωπεκία από 11 ετών. Δεν έχω μαλλιά, ούτε τρίχες

«Έχω διαβάσει σχόλιο που έλεγαν ότι είμαι σαν κάμπια!»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Splash» παραχώρησε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «48 ώρες».

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε από την ηλικία των έξι ετών.

Μάλιστα, μίλησε ανοιχτά και για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή του, τα οποία όμως αντιμετωπίζει με χιούμορ.

«Πρόβλημα υγείας δεν είναι, ευτυχώς είμαι μια χαρά. Πρόβλημα ψυχολογικής υγείας μπορεί να είναι για κάποιον, ο οποίος δεν θα το παλέψει σωστά, δεν θα το αντιμετωπίσει. Ουσιαστικά μιλάμε για την αλωπεκία που έχω. Δεν έχω μαλλιά, δεν έχω τρίχες στο σώμα μου και το έχω από 11 χρονών. Ουσιαστικά για τρίχες μιλάμε, δεν είναι και τίποτα. Ο λόγος που το συζητάμε είναι γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά. Αυτό ξεκινά από την οικογένεια, τους φίλους και τη στήριξη που θα δώσουν σε ένα παιδάκι για να μπορέσει να κοιτάξει τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Συνέχεια, ακόμα και τώρα, κάθε μέρα τυχαίνει να σου κλείσουν μια πόρτα βλέποντας το πρόβλημα αυτό. Το πρόβλημα το έχουν εκείνοι, όχι εγώ. Στο συγκρότημα μου στον Παναγιώτη έχουν πει «που πας τώρα με τον καράφλα τον τραγουδιστή» και έχω διαβάσει και σχόλια «είναι μούρη τραγουδιστή αυτή;». Έχω διαβάσει πολλά! Όπως «ο τύπος είναι σαν κάμπια» δήλωσε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top