Μουμούρη: Τι είπε για τον σύντροφό της και τη σχέση με την κόρη του

'' Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές...''

Η Ευαγγελία Μουμούρη και ο Αλέξανδρος Μαμμόπουλος αν και είναι αρκετά χρόνια μαζί προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και εξήγησε γιατί δε θέλει να προβάλλει την προσωπική της, αλλά και για τη σχέση που έχει με την κόρη του συντρόφου της.

«Είμαι χαμηλού προφίλ, δεν θέλω να μαθαίνουν πάρα πολλά για εμένα, γιατί θεωρώ ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις εσύ για τα προσωπικά μου χάνω από το “παραμύθι” που θέλω να πουλήσω μέσω της δουλειάς μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την ίδια και τον Αλέξανδρο: «Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω τη μοναξιά μου. Την περιφρουρώ και εγώ και ο σύντροφός μου για αυτό και είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Θέλω να περνάω χρόνο και μόνη μου. Στο σπίτι απομονώνομαι, απομονώνεται και αυτός… Δεν είμαστε συνέχεια μαζί, θα πνιγόμουν».

Σε ότι αφορά τη σχέση που έχει με την κόρη του συντρόφου της δήλωσε:  «“Η κακή μητριά με τα κόκκινα μηλαράκια…”. Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές, ξέρω πως είμαι εγώ. Απέναντι σε ένα παιδί που το βλέπω μεγαλώνει, που δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά συμμετέχω κι εγώ στην ανάπτυξη της. Η σχέση αυτή χτίζεται με τα χρόνια και εξελίσσεται».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top