«Πετρουτσέλι και Παραδεισανού φέρθηκαν σαν οχιές στη Σπυροπούλου»

Τι αποκάλυψε πρώην συνεργάτης τους

Για την καριέρα του στο εξωτερικό αλλά και για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ο Στιβ Μηλάτος, κάνοντας μάλιστα διάφορες αποκαλύψεις.

Το μοντέλο που ήταν για έναν χρόνο στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου είπε για την... Queen Diva πως «ούτε εκείνη ήταν ικανοποιημένη από εμένα, ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, οπότε καλύτερα που έληξε. Δεν ρίχνω το φταίξιμο στην Κωνσταντίνα, είχα προβλήματα με την παραγωγή και το πάνελ».

Όσο για τη διακοπή της… «φιλίας» της Σπυροπούλου με την Φλορίντα Πετρουτσέλι και την Νάνσυ Παρδεισιανού, οι οποίες επίσης συμμετείχαν στην εκπομπή;

Ο Στιβ Μηλάτος πήρε θέση λέγοντας: «Αυτό λέγεται οχιά. Δε γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να το έπαιζαν φίλες και ξαφνικά όταν τελείωσε η εκπομπούλα και τις διώχνουνε να μην είναι ίλες. Η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους. Δεν είχε κάτι να κερδίσει από αυτές».

Όσο για το αν απέλυε κόσμο, όπως έχει γραφτεί; «Δεν είδα να απολύει κάποιον η Κωνσταντίνα. Δεν έχω άποψη για αυτό» ανέφερε.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συμμετοχή της στο Survivor λέγοντας: «Ήταν άλλος άνθρωπος. Σαν να είδε το άγιο φως και ξύπνησε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top