"Τροχός της Τύχης" για καλό σκοπό: 11.750 ευρώ πρόσφεραν αγαπημένα πρόσωπα του Star

Γύρισαν και κέρδισαν

"Τροχός της Τύχης" για καλό σκοπό:

Την εορταστική εβδομάδα των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27/12, την Πέμπτη 28/12 και την Παρασκευή 29/12,  τον «Τροχό της Τύχης» (18:45 – 19:55) «γύρισαν» αγαπημένα πρόσωπα του Star, που κέρδισαν  και πρόσφεραν συνολικά 11.250 ευρώ σε μετρητά και 500 ευρώ σε δωροεπιταγή σε ιδρύματα, που υποστηρίζουν και προστατεύουν παιδιά.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα, με μεγάλη χαρά και κέφι, υποδέχθηκαν τους ξεχωριστούς παίκτες της γιορτινής εβδομάδας!

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου καλεσμένοι ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη (Αλήθειες με τη Ζήνα), ο Κώστας Στεφανής (Traction), ο Θοδωρής Ζαρμακούπης (προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ Star/παρουσιαστής. Μετά από… σκληρή μάχη, στον τελικό έφτασε ο Θοδωρής Ζαρμακούπης, ο οποίος κέρδισε 5.050 ευρώ, τα οποία πρόσφερε στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου οι πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς του Star «Ο άντρας των ονείρων μου», Δημήτρης Λιακόπουλος, Βασιλική Τρουφάκου, Δήμητρα Σιγάλα, βρέθηκαν από τα γυρίσματα της σειράς στον «Τροχό της Τύχης»!  Το όνειρο του τελικού, έζησε τελικά η Δήμητρα Σιγάλα, η οποία συγκέντρωσε 920 ευρώ μετρητά και μια επιταγή αξίας 180 ευρώ μετρητά από την εταιρία Slazenger, τα οποία και πρόσφερε στο σύλλογο «Ελπίδα».

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου οι Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Άση Μπήλιου, από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έδωσαν ραντεβού στο πλατό του «Τροχού της Τύχης». Τα άστρα ήταν με  το μέρος της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια έπαιξε στον τελικό και πρόσφερε στον σύλλογο «Ελπίδα» 4.920 ευρώ μετρητά, μια επιταγή αξίας 180 ευρώ μετρητά από την εταιρία Slazenger και μια δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ από την εταιρία Τηνιακός.  

Ευχή μας όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν υγεία, αγάπη, φροντίδα, ζεστασιά, αγκαλιά!

                                                

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top