Κοκκινάκης: "Δεν μπορείς να μην αγαπήσεις τη Λάουρα- Η Ευρυδίκη είναι πολύ καλό παιδί και μαγκάκι"

Για τα "διαμαντάκια" της παραλίας των Διασήμων μίλησε ο πολίστας

Στο Survivor Πανόραμα βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Κοκκινάκης, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πολίστας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τις κολλητές του στο παιχνίδι, Λάουρα Νάργες κι Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Η Λάουρα είναι τρομερό παιδί, ηθικό κορίτσι και δεν μπορεί να μην την αγαπήσει κάποιος. Προσπαθούσε πάρα πολύ στα αγωνίσματα και ξέραμε όλοι ότι δεν «το ‘χε».  H προσπάθεια μετράει πάντα. Δεν μου λέει κάτι να είναι κάποιος πολύ καλός αθλητής αλλά να υστερεί σε όλα τα υπόλοιπα. Θέλω να είναι σωστός άνθρωπος».

«Με την Ευρυδίκη που ήμαστε οι κολλητοί της, οι δικοί της άνθρωποι, ξέραμε πώς να το αντιμετωπίσουμε όταν την έπιαναν φοβίες. Αυτό που η Λάουρα δεν μπορούσε, ήταν το να της πει κάποιος ‘3,2,1, φύγε’. Στο zip line πιστεύαμε ότι δεν θα το κάνει. Το συζητήσαμε στη διαδρομή, αλλά επειδή πήρε τον χρόνο της και δεν την πίεσε κανείς, το έκανε» εξηγεί ο πολίστας.

Για το 3ο «διαμαντάκι» της παραλίας των Διασήμων, την Ευρυδίκη, είπε ότι «είναι η κολλητή μου. Συζητούσαμε τα πάντα. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και μαγκάκι. Τα έλεγε όλα ανοιχτά. Διαβάζω τώρα σχόλια που δεν μου αρέσουν και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

«Εννοείται ότι η Ευρυδίκη δεν έχει στρατηγική. Δεν θα έκανα παρέα με ανθρώπους που δεν θεωρώ ότι είναι σωστοί. Και η Λάουρα και η Ευρυδίκη μπήκαν στο παιχνίδι για την εμπειρία. Η δε Ευρυδίκη είναι και πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, οπότε δεν έχει κανείς να πει κάτι γι’ αυτή. Όταν έχει κάτι να πει, σωστό ή λάθος, το λέει μπροστά στον άλλο. Εγώ ξέρω ακριβώς τι συνέβη στο παιχνίδι, ενώ ο κόσμος βλέπει κάτι διαφορετικό». 

 

Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top