Λάουρα Νάργες για τις κρίσεις πανικού στο Survivor: «Αυτή που είδατε, ήταν μια…»

''Άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τη δική του ψυχολογική κατάσταση...''

Το απόγευμα της Παρασκευής, καλεσμένη στο Survivor Panorama ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε την κριτική που έχει δεχτεί για το αν έχει ή δεν έχει τελικά υψοφοβία.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε ότι δεν έχει λόγο να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, αλλά ούτε και να δώσει εξηγήσεις για το τι της συμβαίνει.

«Επειδή είναι ένα πρόγραμμα που κάνει 60-80%, προφανώς θα υπάρχουν παραπάνω σχόλια σε σχέση με άλλα προγράμματα και πολύ πιο επιθετικά. Να εξηγήσω τι σε κάποιον; Ας πούμε και στο κομμάτι με τις κρίσεις πανικού. Αυτή που είδατε ήταν μια από τις τελευταίες που είχα πάθει. Ήταν η πιο light εκδοχή.

Άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τη δική του ψυχολογική κατάσταση για να καταλάβει τι εστί ψυχολογία που κρίνει ενός άλλου την ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να ξέρει καν τι σημαίνει κρίση πανικού και απλώς αυτό το πράγμα το κατηγορεί πάρα πολύ άσχημα, γιατί να μπω εγώ στη διαδικασία γιατί το έπαθα, πως το έπαθα, τι μου έχει συμβεί στην παιδική μου ηλικία κι έχω τραυματιστεί και για αυτό το λόγο το έχω ακόμα, για να μαλακώσει ο άλλος και να μου πει εντάξει Λαουράκι έχεις δίκιο. Γιατί να το κάνω αυτό;» ανέφερε σχετικά με το περιστατικό με την κρίση πανικού η Λάουρα Νάργες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top