ΤΑ ΠΗΡΕ η Καινούργιου με τη σύντροφο του Σπαλιάρα: Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της και δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Με νεύρα, ένταση και ξέσπασμα ξεκίνησε η ημέρα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια την ώρα της εκπομπής της έκανε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα για τη σύντροφο του Γιάννη Σπαλιάρα, τη γυμνάστρια Ζωή Τζάνη.

Μάλιστα, όπως εξήγησε on air το πρωί της Τετάρτης, αν και είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της, τελικά έκλεισε το κινητό της και δεν πήγε ποτέ, αφήνοντας άδεια την καρέκλα στο πλατό της εκπομπής.

«Βλέπετε δίπλα μου μια άδεια καρέκλα! Σε αυτή εδώ τη θέση ήταν κανονισμένο να κάτσει μια γυμνάστρια, η οποία φέρεται – έτσι όπως δηλώνει η ίδια- να είναι η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κοπέλα αυτή, η οποία ήταν κανονισμένο να έρθει εδώ, εξαφανίζεται! Για δεύτερη φορά! Εμείς έχουμε μία σκαλέτα!… Η συγκεκριμένη κυρία αποφασίζει να μην έρθει στην εκπομπή, χωρίς να ενημερώσει κανέναν και να μη σηκώνει τα τηλέφωνά της! Κάποιοι σύντροφοι ή πρόσωπα που είναι στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον παικτών του Survivor, φέρονται με μεγαλύτερο σταριλίκι από τους ίδιους τους παίκτες του Survivor!», είπε, με έντονο ύφος δείχνοντας εμφανώς τα νεύρα και την ενόχλησή της η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top