ΕΚΤΟΣ «Your Face Sounds Familiar» η Έλλη Κοκκίνου – ΠΟΙΑ θα πάρει τη θέση της;

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

ΕΚΤΟΣ «Your Face Sounds Familiar» η Έλλη Κοκκίνου – ΠΟΙΑ θα πάρει τη θέση της;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τρίτη, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του σόου.

Ωστόσο, στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι στο επόμενο – τέταρτο κατά σειρά Live του σόου μεταμφιέσεων – θα απουσιάζει, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Μεθαύριο φεύγω. Πάω Σικάγο. Με κάλεσαν από το ελληνικό μουσείο. Θα μαζέψουν χρήματα για την ίδρυσή του. Θα τραγουδήσω με τον Χρήστο Μενιδιάτη… Ήταν μια δουλειά που την είχα κλείσει πολύ πριν κλείσω με το Your Face Sounds Familiar… Αυτή την Κυριακή θα λείπω μόνο! Έχουν πάρα πολύ όμορφη αντικαταστάτρια. Είναι φίλη του Μουτσινά, αλλά δεν θα πω ποια είναι…», είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και από εκείνη την ώρα όλοι αναζητούν ποιο θα είναι τελικά αυτό το πρόσωπο που θα «γεμίσει» την άδεια καρέκλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, θα δούμε μετά από καιρό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα πάρει τη θέση της Έλλης Κοκκίνου για μια και μόνο Κυριακή!

Αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, δεν θα είναι η μόνη γυναίκα που θα δούμε την Κυριακή να «παρελαύνει» από το πλατό του σόου του ΑΝΤ1, μιας και θα κάνει guest εμφάνιση και η Νάντια Μπουλέ. Αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα κληθεί να «ενσαρκώσει» και πόσο θα τα καταφέρει στη νέα της αυτή αποστολή!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top