ΕΚΠΛΗΞΗ από τον Ορέστη Τσανγκ: "Η Ελισάβετ έχει τη συμπάθειά μου"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για την πρώην συμπαίκτριά του στους «Μαχητές», την Ελισάβετ Αιναντζόγλου καλεσμένος στην εκπομπή «Survivor Panorama» το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ορέστης Τσανγκ.

«Δεν ξέρω πόσες φορές την είχα ψηφίσει, αλλά δεν ψήφιζα πάντα την Ελισάβετ. Στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισα την αδερφή της. Γιατί με βάση την αφαιρετική μέθοδο που ακολουθούσα όταν βγάζεις του παίκτες με το τρίπτυχό μου, θέλω να σου πω ότι η Ελισάβετ έχει τη συμπάθειά μου, είναι ένα καλό κορίτσι, όμως σε θέματα συμβίωσης και σε θέματα αγωνιστικά είναι σχετικά πίσω. ήταν αρκετά πίσω, ειδικά στις αρχές του παιχνιδιού. Έχει σημασία και με ποιον αντίπαλο παίζεις. Άλλο να χάνεις από τον Αγγελόπουλο, άλλο να χάνεις από έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτη, όπως η Λάουρα. Στις αρχές που ήμασταν πολλά άτομα, βάλαμε τους αδύναμους με τους αδύναμους και τους δυνατούς με τους δυνατούς, οπότε έχει μεγάλη διαφορά. Είναι θέμα και με ποιον έχεις παίξει.

Όσο για το αν ήρθαν όντως κοντά όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια; Ο Ορέστης Τσανγκ είπε: «Το πάρτι της ένωσης ήταν άτι το μοναδικό. Γιατί όταν πεινάς είναι διαφορετικά τα πράγματα. Όταν είσαι βρώμικος. Όταν ζεις στην καλύβα. Όταν φτιαχτήκαμε, κάναμε μπάνιο, είναι όλα αλλιώς. Και πραγματικά η Ελισάβετ είναι ένα από τα παιδιά που συμπαθώ. Απλώς έπρεπε να την ψηφίζω. Ίσως δεν έπρεπε να έχω κερδίσει τόσες ασυλίες, γιατί βγήκα κακός».

«Ήμουν πορωμένος με το παιχνίδι. Ζούσα για αυτό. Δεν ήθελα να κάνω κινήσεις, να πετάξω ασυλίες. Ήθελα να κερδίζω, όχι για το έπαθλο, όσο για τη νίκη»

Για το αν ήθελε να φτάσει τελικό; «Ήθελα να φτάσω μέχρι εκεί που άξιζα και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Δεν είπα ότι είμαι ο πιο δυνατός ή ο καλύτερος, αλλά θεωρώ ότι είμαι καλός στην ισορροπία. Ζούσα για το παιχνίδι μέσα εκεί. Αν υπάρχει ένας πιο δυνατός, ας κερδίσει. Δε ζηλεύω. Ήθελα να κάτσω μέχρι εκεί που μου αξίζει και νομίζω ότι είχα κι άλλο», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top