Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Δήμος Βερύκιος ως αντιπρόεδρος του Alpha και οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Άγρυπνοι φρουροί εμείς, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες»

Αντιπρόεδρος του ΔΣ στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, έγινε ο Δήμος Βερύκιος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ενώ τη θέση του προέδρου του ανέλαβε ο  Βασίλης Παπαδρόσος.

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν, ο Δήμος, εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει και η παρουσιάστρια του έδωσε συγχαρητήρια για το νέο του ξεκίνημα.

«Πολλά συγχαρητήρια, με ρωτούσαν χθες σ’ ένα τραπέζι αν θα συνεχίσεις να βγαίνεις στην εκπομπή μας τώρα που είσαι αντιπρόεδρος. Τους είπα λοιπόν πως θα συνεχίσεις να είσαι στην εκπομπή γιατί δεν καταλαβαίνεις από τίτλους και θα συνεχίσεις να είσαι στις επάλξεις γιατί πάνω απ’ όλα είσαι δημοσιογράφος» είπε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα της εκπομπής με τον Δήμο να αποκαλύπτει πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα.

«Η απόφαση για τα περί αντιπροεδρίας φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά. Μια βαριά υπογραφή στον χώρο του ελληνικού αλλά και του περιφερειακού επιχειρείν. Σαφώς και είναι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και μεγάλο βάρος, τόσο για μένα, όσο και για τον Βασίλη Παπαδρόσο, δύο ανθρώπων της ενημέρωσης που ο Δημήτρης Κοντομηνάς μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Άγρυπνοι φρουροί εμείς, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα δίπλα του.

Καλούμαστε τώρα, όχι μόνο να δώσουμε άλλη μία μάχη της ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου, στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα, όπως θα έλεγε και ο ποιητής. Να είστε σίγουροι ότι με τον Βασίλη Παπαδρόσο θα φτάσουμε στην πιο όμορφη θάλασσα. Το στοίχημα το δικό μας είναι να φτάσουμε γρήγορα σε αυτές τις πιο όμορφες θάλασσες, με λιγότερο καύσιμο, με μικρότερο κόστος» είπε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Δεν υπεκφεύγω, ναι, η δική μου επιλογή από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Είναι μια αναγνώριση της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας. Παλιά καραβάνα της ζωής και του επιχειρείν, ο ορίτζιναλ πρόεδρος, ο αυτοδημιούργητος πρόεδρος, ο ες αεί πρόεδρος, νομίζω ότι στο πρόσωπό μου τίμησε, τιμά, τον ανώνυμο μαχητή της φανέλας. Χωρίς μαχητές μια ομάδα δεν κερδίζει κι εμείς εδώ είμαστε ομάδα. Αυτή η απόφασή του ήταν και κάτι άλλο, μια απάντηση στους δύσπιστους Θωμάδες, ότι όχι μόνο δεν είναι άφιλος αλλά παραμένει και ρηξικέλευθος που ηδονίζεται στο ρίσκο. Ρισκάρει εκεί που πιστεύει.

Αυτό που απομένει από μένα και από τον Βασίλη Παπαδρόσο, είναι να αποδείξουμε ότι αυτό το ρίσκο του Κοντομηνά θα του βγει και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να πάμε μπροστά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top