ΞΕΣΠΑΣΕ η Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τα καρφιά για τους συμπαίκτες της στο Survivor

Δείτε το βίντεο

Πυρ και μανία είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τους συμπαίκτες της και την συμπεριφορά που έχουν απέναντί της.

Η τραγουδίστρια που έχει επιλέξει την απομόνωση δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε on camera:

«Επειδή είναι η πλειοψηφία επιβάλλονται! Επιβάλλονται γιατί τόσο καιρό έχουν καταλάβει τον χαρακτήρα μου πάρα πολύ καλά απέξω και ανακατωτά και έχουν γίνει χειριστικοί επάνω μου. Αλλά μπερδεύτηκαν με την καλοσύνη και την ευγένειά μου. Δεν σημαίνει ότι είμαι άβουλο πλάσμα. Για αυτό και αυτές τις ημέρες δείχνω λίγο τα δοντάκια μου.

Τους έχω πει ότι έχω θέμα με τις γκαγκανιασμένες καρύδες όσο πιο ευγενικά γίνεται. Προσπαθώ να ανταλλάξω τις γκαγκανιασμένες μου καρύδες με τον Στέλιο που του αρέσουν και ξαφνικά (επειδή άρεσαν στον Στέλιο) άρεσαν σε όλους και δεν μίλαγε κανένας. Γιατί αυτό το παιχνίδι γίνεται! Χάλια να είναι, όλοι τις βρίσκουν τέλειες. Πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια φωνή. Καταλαβαίνω για ποιο πράγμα γίνεται, το δικαιολογώ, το αποδέχομαι. Απλά μην με ενοχλείτε και μην παίζετε με το δικό μου το φαί.

Σήμερα έφυγα από την καλύβα γιατί πείναγα και δεν με ρώτησε κανείς τι θα μαγειρέψουν. Μόνοι τους παίρνουν τις αποφάσεις. Η Ειρήνη δεν έχει λόγο εδώ. Κανένα! Είναι στο περιθώριο και νομίζουν ότι ξαφνικά εγώ θα πιεστώ γιατί αυτό έκαναν το προηγούμενο διάστημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που με έχουν στο περιθώριο. Για να πιεστώ ψυχολογικά και να φύγω. Όταν έφτασα στα όρια μου και εμπιστευόμουν τον Χ άνθρωπο, αντί να με στηρίζει και να μου δώσει δύναμη το μοιράστηκε με όλους τους υπόλοιπους. Και υπόλοιποι ξεκίνησαν αυτό το παιχνιδάκι, να με  πιέζουν ψυχολογικά και να λένε “όποιος έχει ψυχολογικά να σηκωθεί και να φύγει”. Ωραία, όποιος δεν αντέχει θα φανεί εδώ!

Είμαι τραγουδίστρια, μου αρέσει η μουσική, μου αρέσει ο χορός, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς μουσική. Αν έτσι είναι οι celebrities εγώ με βάζω στην κατηγορία της αγωνίστριας, όπως μια ζωή έχω υπάρξει και εδώ πάλι αυτό θα κάνω. Θα αγωνίζομαι.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top