«Πεσμένος» ο Αγγελόπουλος από τα σχόλια της Πασχάλη και την επίθεση της ομάδας του

Τι είπε on camera για την γυμνάστρια

Στο επεισόδιο της Κυριακής, τόσο οι «Διάσημοι» όσο και οι «Μαχητές» αναφέρθηκαν στην αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από το «Survivor».

Ωστόσο,  πριν φύγει από το  συμβούλιο του νησιού, έδωσε το τελευταίο χτύπημα… στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Μπορεί ο Ντάνος να χάρηκε που έμεινε στο παιχνίδι, αλλά του άφησε και μια πίκρα η αποχώρηση της γυμνάστριας αφού πριν φύγει είπα πολλά για εκείνον. Συγκεκριμένα είπε ο Αγγελόπουλος: «Δεν περίμενα ούτε ότι θα φύγω ούτε ότι θα μείνω. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε μια τέτοια ψηφοφορία. Αισθάνομαι καλά που έμεινα, δεν ήθελα να φύγω. Περισσότερο αισθάνομαι καλά γιατί ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του τηλεθεατή. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχωτη δυνατότητα να κάνω μια κουβέντα με τη Σόφη, γιατί φεύγοντας είπε κάποια πράγματα που δεν είχα και τον χρόνο να απαντήσω. Από όλα αυτά που είπε εγώ θα κρατήσω μόνο ένα, όσον αφορά στο ψέμα ότι κερδίζει πάντα και η αλήθεια χάνει και αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε».

Ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας αντιμετώπισε με χιούμορ τα όσα είπε η Σόφη Πασχάλη: «Με μπέρδεψε χθες όταν είπε ότι κέρδισε το ψέμα και η αδικία. Εγώ είμαι ή το ψέμα ή αδικία μάλλον, δεν ξέρω… Θα διαλέξω… Θα το συζητήσω με τον Ντάνο για να δούμε τι μας ταιριάζει».

Παρακολουθήστε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top