Τζίμι Κίμελ: Ο παρουσιαστής των Όσκαρ αποκάλυψε ΟΛΟ το παρασκήνιο από την ΕΠΙΚΗ γκάφα που άφησε ιστορία

ΔΕΙΤΕ ποιος έσωσε την κατάσταση

Όλες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο για την ασύλληπτη γκάφα στα Όσκαρ που είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο αποκάλυψε ο Τζίμι Κίμελ κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, οι Γουόρεν Μπίτι και η Φέι Ντάναγουεϊ ανακοίνωσαν κατά λάθος νικητή του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας το «La La Land» αντί για το «Moonlight», ενώ ο παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς, αντιμετώπισε το απίστευτο συμβάν με… ψυχραιμία και χιούμορ!

 «Ήταν το πιο περίεργο φινάλε από την εποχή του Lost... Καταλαβαίνεις πως είναι παράξενη βραδιά όταν γίνεται trending topic στο Twitter η λέξη "envelope" (φάκελος)» είπε ο γνωστός παρουσιαστής και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος, πως όλοι ξέρετε πως το "La La Land" ήταν ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος νικητής και χαμένος της βραδιάς».

Όπως είπε, το σχέδιο ήταν να κλείσει την βραδιά βρισκόμενος ανάμεσα στο κοινό, οπότε βρισκόταν ήδη δίπλα στον Ματ Ντέιμον, όταν άκουσε τον stage manager να λέει πως έχει γίνει λάθος.

«Καθόμασταν εκεί και ξαφνικά είδαμε μια κινητικότητα. Νομίζω άκουσα τον stage manager να λέει πως είπαν λάθος τον νικητή. Οπότε, εκεί σκέφτηκα, εντάξει, τώρα θα ανέβει ο παρουσιαστής να το ξεκαθαρίσει. Και μετά θυμήθηκα πως εγώ είμαι ο παρουσιαστής», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ανείς δεν ήξερε τι ακριβώς να κάνει πάνω στη σκηνή  και πως τελικά ο Ντένζελ Ουάσιγκτον έσωσε την κατάσταση.  

«Ξαφνικά βλέπω τον Ντένζελ Ουάσιγκτον  στην πρώτη σειρά να μου κάνει νοήματα με τα χέρια. Μου φώναζε και έδειχνε κάποιον με το χέρι του. Φώναζε "Barry". Μου πήρε λίγο για να καταλάβω πως εννοούσε τον Jenkins, τον σκηνοθέτη του "Moonlight", που στεκόταν πίσω μου. Ο Ντένζελ μου έκανε νόημα να τον βγάλω μπροστά στο μικρόφωνο για να μπορέσει να βγάλει λόγο. Ευχαριστώ το Θεό που ήταν εκεί ο Ντέινζελ  για να βγάλει άκρη. Τον άκουσα, κι εσείς το ίδιο να κάνετε», είπε ο Κίμελ.

«Για να είμαι ειλικρινής κατά κάποιον τρόπο ήταν λίγο τρομακτικό όλο αυτό. Αλλά όχι πολύ. Καθόμουν εκεί σαν βλάκας, νιώθοντας άσχημα για ό,τι είχε συμβεί αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσα πολύ έντονα να μην σκάσω στα γέλια» παραδέχθηκε.

Μάλιστα, όπως είπε, πολλοί ήταν εκείνοι που τον ρώτησαν μετά αν αυτό ήταν κάποιου είδους φάρσα που σκέφτηκε να οργανώσει ο ίδιος.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα. Αν εγώ τους έκανα μια πλάκα, δεν θα έλεγα απλώς λάθος όνομα, αλλά μέσα στο φάκελο θα τους είχα βάλει ένα εκπτωτικό κουπόνι», τόνισε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top