NLP έκανε η Μενεγάκη στην εκπομπή της: «Θέλω χρόνια για μένα, για τα παιδιά μου και τον άνθρωπό μου!»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα αναφέρθηκε στην εκπομπή της στον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ο οποίος είναι μια σειρά από τεχνικές και προϋποθέσεις, σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν το καθένα να δημιουργήσει το μέλλον που θέλει και αξίζει. Ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός χρησιμοποιείται για ν' αλλάξουμε μη επιθυμητές συμπεριφορές οι οποίες μας κρατάνε μακριά από τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να μάθει στον αέρα της εκπομπής της τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε μια καλύτερη ζωή και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Καλεσμένη της για να μιλήσει για τα σεμινάρια αλλά και την κοσμοθεωρία της αυτοβελτίωσης ήταν η δημοσιογράφος του Alpha, Βίκυ Χατζή.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και ομιλήτρια στα σεμινάρια έδωσε στην Ελένη ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να το διαβάσει και να δώσει απαντήσεις κυρίως στον εαυτό της.

Ωστόσο, τα μαθήματα αυτογνωσίας στην Ελένη Μενεγάκη οδήγησαν σε μια προσωπική εξομολόγηση – ξέσπασμα της παρουσιάστριας, στον αέρα της εκπομπής της. Η Ελένη διαμαρτυρήθηκε για τον λίγο χρόνο που έχει για τον εαυτό της και την οικογένειά της και τόνισε πως το ιδανικό γι’ αυτήν θα ήταν να εργάζεται μόνο 5 με 6 μήνες τον χρόνο.

«Τι θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου;», ήταν η πρώτη ερώτηση και η Ελένη Μενεγάκη πιο έτοιμη από ποτέ απάντησε ευθύς αμέσως και με μεγάλο ζήλο τόσο στους καλεσμένους της Βίκυ και Μάκη Πουνέντη όσο και στους τηλεθεατές.

«Εγώ ξέρω τι θέλω. Θέλω χρόνο! Θέλω χρόνο! Θέλω χρόνο για μένα! Δεν έχω χρόνο! Είμαι σε κυνηγητό, λες και μου έχεις βάλει όλη μέρα ροδάκια και τρέχω! Θέλω χρόνο παραπάνω, για μένα, για τα παιδιά μου, για να ξεκουράζομαι, για να αγκαλιάζω, για μένα! Τρέχω συνεχώς για τους άλλους! Θα ήθελα η δουλειά μου να με απασχολεί 5 μήνες το χρόνο! Ευχαριστώ! Θέλω να έχω ένα διάστημα που να μπορώ να με δώσω ολόκληρη στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Να μην υπάρχει κανείς που να με τρέχει, σε δουλειές, σε γυρίσματα, σε κουβέντες, σε οτιδήποτε άλλο που δεν έχει να κάνει με εμένα, με τα παιδιά μου, με τον άνθρωπό μου. Αυτό θα το ήθελα 5 χρόνια πριν»!

«Τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις προκειμένου να πετύχεις αυτόν τον στόχο;» ρώτησε η Βίκυ Χατζή την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη απάντησε:

«Θες να στο πω δημόσια αυτό; Γιατί θα με παίζουν ένα μήνα στην τηλεόραση και δε με συμφέρει. Γιατί δεν μου αρέσει να παίζω, αλλά παίζω συνεχώς. Την ξέρω την απάντηση, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το κάνω, αλλά έχω κάνει πολύ πιο δύσκολα»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top