Μαίνεται ο ΠΟΛΕΜΟΣ Τζένου-Κουρτάκη με Καμμένο- Οι αιχμηρές αναρτήσεις στο Facebook και η νέα μήνυση

Όλες οι εξελίξεις που έβαλαν φωτιά στην πολιτική και δημοσιογραφική ζωή του τόπου

Μαίνεται ο ΠΟΛΕΜΟΣ Τζένου-Κουρτάκη με Καμμένο- Οι αιχμηρές αναρτήσεις στο Facebook και η νέα μήνυση

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας, Παναγιώτης Τζένος, μετά την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση που τους άσκησε ο εισαγγελέας, κατόπιν της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Mάλιστα, όπως αποσαφηνίστηκε στο star.gr, σήμερα το πρωί (11/01) κατατέθηκε νέα μήνυση, αυτή την φορά από την πλευρά του 23χρονου γιου του προέδρου των ΑΝΕΛ που σπουδάζει στις ΗΠΑ, για συκοφαντική δυσφήμηση επίσης.

Ο υπουργός Άμυνας, όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, κατηγορεί τους δυο δημοσιογράφους για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης.

Αυτός είναι και ο λόγος που  ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Η έρευνα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αρετή Σκαφίδα, η οποία έχει εντολή να διακριβώσει τη βασιμότητα όσων εκθέτει στη μήνυσή του ο υπουργός σε βάρος των δύο δημοσιογράφων και να αποφανθεί αν έχουν διαπράξει το κακούργημα της απόπειρας εκβίασης.

Οι αιχμηρές αναρτήσεις των Τζένου-Κουρτάκη στο Facebook

Ο Γιάννης Κουρτάκης και ο Παναγιώτης Τζένος με αναρτήσεις τους στο Facebook κάνουν λόγο για σκευωρία από "αριστερή χούντα". Δηλώνουν πως "είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος" και τονίζουν πως "έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη". Καταλήγουν δε στο κείμενο τους γράφοντας: "Χούντα είναι θα περάσει".

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

"Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
 Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το "εγκληματικό αδίκημα" της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει".

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top