Ελένη Μενεγάκη: Το email που της έστειλε ένας 19χρονος και την συγκίνησε-Το διάβασε on air!

H ιστορία του της έκανε εντύπωση

Ελένη Μενεγάκη: Το email που της έστειλε ένας 19χρονος και την συγκίνησε-Το διάβασε on air!

Το e-mail που έλαβε από έναν 19χρονο τηλεθεατή και το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα στα άλλα που λαμβάνει καθημερινά διάβασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Ο νεαρός ζητούσε με αστείο τρόπο από την παρουσιάστρια να στείλει ένα μικρό δωράκι στη μητέρα του η οποία παρακολουθεί φανατικά την «Ελένη», με αποτέλεσμα ο ίδιος να μένει… νηστικός!

Συγκεκριμένα, έγραφε:

«Αγαπημένη μας Ελένη καλημέρα,
Ζητώ ευγενικά την βοήθειά σου! ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ!
Με σαλάτες τη βγάζω! Είμαι 19 χρονών! Έδωσα δεύτερη χρονιά πανελλήνιες και όπως καταλαβαίνεις πέρασα ακόμα μια χρονιά με τους γονείς μου στο σπίτι! ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ! Η μαμά μου φέτος έχασε τη δουλειά της και είναι συνέχεια σπίτι! Επειδή χρόνια τώρα έχει λατρεία στο πρόσωπό σου, το μόνο που την παρηγορούσε ήταν που θ�� σε έβλεπε! Πού να ήξερα ο καημένος τι θα ακολουθούσε! Μόνο το Σαββατοκύριακο έτρωγα κανονικά γιατί δεν είχατε εκπομπή! Ήταν συνέχεια με δυο τηλέφωνο στο χέρι. Το σταθερό και το κινητό! Το άφηνε βέβαια για να μπει στον υπολογιστή, να κάνει retweet (άλλο και αυτό, κάναμε εντατικά μαθήματα σχεδόν δυο μήνες). ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Έτσι αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσένα για να με βοηθήσεις! Στείλε της ένα δωράκι βρε Ελένη μου, κάτι απλό, κάτι μικρό, οτιδήποτε, αρκεί να είναι από εσένα. Θα τρελαθεί! Θα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει! Και τι δεν θα έδινα να τη δω να χαμογελάει ξανά, μπας και φάμε και εμείς τίποτα (μουσακά συγκεκριμένα)
Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά να περάσετε! Ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα!»

Η Ελένη Μενεγάκη αφού διάβασε το μήνυμα, έστειλε τα δώρα της απλόχερα, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας απευθυνόμενος στην τηλεθεάτρια είπε: «Τι καλό παιδί που έχεις βγάλει!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top