Απρόσμενα γεγονότα αναστατώνουν την «Προδοσία»

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

Απρόσμενα γεγονότα αναστατώνουν την «Προδοσία»

Ακόμα ένα επεισόδιο ανατροπών επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η ξένη σειρά του Star που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Με αφορμή τα γενέθλια του Μουράτ, η Αϊλίν πηγαίνει στο νεκροταφείο να αφήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του. Εκεί συναντάει τον Σουλεϊμάν και αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με το πώς πέθανε ο Μουράτ. Ο Σουλεϊμάν αιφνιδιάζεται και, καθώς δεν ξέρει τι να της απαντήσει, πέφτει σε αντιφάσεις.

Την ίδια ώρα, η δίκη της Μπερίν και του Χακάν πλησιάζει στο τέλος της. Η Μπερίν θέλει πολύ να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης της. Η κατάσταση της Σελμά χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Τζεμιλέ και να της ζητήσει βοήθεια.

Η γιατρός Γκιουλάι ολοκληρώνει τη θεραπεία του Σονέρ αλλά προσπαθεί να βρει τρόπο να τον ξανασυναντήσει, ενώ η Τζεμιλέ, καθώς περιμένει τον Μετέ, χάνει τις αισθήσεις της. Ο Νεντίμ και ο Αλί προσπαθώντας να την πάνε στο νοσοκομείο, τσακώνονται.

Ο Σουλεϊμάν καταφέρνει να πείσει τον μάρτυρα - «έκπληξη» να μιλήσει στο δικαστήριο. Η μέρα της δίκης για τον Μετέ και τη Νιχάλ πλησιάζει. Όμως ένα απρόσμενο γεγονός θα τους αναστατώσει όλους...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top