Απρόσμενα γεγονότα αναστατώνουν την «Προδοσία»

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star

Ακόμα ένα επεισόδιο ανατροπών επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», η ξένη σειρά του Star που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Με αφορμή τα γενέθλια του Μουράτ, η Αϊλίν πηγαίνει στο νεκροταφείο να αφήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του. Εκεί συναντάει τον Σουλεϊμάν και αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με το πώς πέθανε ο Μουράτ. Ο Σουλεϊμάν αιφνιδιάζεται και, καθώς δεν ξέρει τι να της απαντήσει, πέφτει σε αντιφάσεις.

Την ίδια ώρα, η δίκη της Μπερίν και του Χακάν πλησιάζει στο τέλος της. Η Μπερίν θέλει πολύ να αναλάβει την κηδεμονία της κόρης της. Η κατάσταση της Σελμά χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Τζεμιλέ και να της ζητήσει βοήθεια.

Η γιατρός Γκιουλάι ολοκληρώνει τη θεραπεία του Σονέρ αλλά προσπαθεί να βρει τρόπο να τον ξανασυναντήσει, ενώ η Τζεμιλέ, καθώς περιμένει τον Μετέ, χάνει τις αισθήσεις της. Ο Νεντίμ και ο Αλί προσπαθώντας να την πάνε στο νοσοκομείο, τσακώνονται.

Ο Σουλεϊμάν καταφέρνει να πείσει τον μάρτυρα - «έκπληξη» να μιλήσει στο δικαστήριο. Η μέρα της δίκης για τον Μετέ και τη Νιχάλ πλησιάζει. Όμως ένα απρόσμενο γεγονός θα τους αναστατώσει όλους...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top