Στο Καστελόριζο οι πρωταγωνιστές των τούρκικων!

Διακοπές αλά ελληνικά για «Φατμαγκιούλ» και «Σουλεϊμάν»

Άφησαν τα χαρέμια και τις δολοπλοκίες κι «έπιασαν» Καστελόριζο οι πρωταγωνιστές των τούρκικων σειρών, καθώς ηθοποιοί από τα «Φατμαγκιούλ» και «Σουλεϊμάν» επέλεξαν για διακοπές το ακριτικό νησί!

akyurek_kastelorizo.jpg«Ποδαρικό» έκανε ο γοητευτικός Ενγκίν Ακγιουρέκ από το «Φατμαγκιούλ», που βρέθηκε στο νησί μετά από πρόσκληση του φίλου του Τσίκου Μαγιάφη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Κας της Τουρκίας, απ’ όπου κατάγεται η σύζυγος του επιχειρηματία.

Ο τηλεοπτικός Κερίμ κατέφτασε το περασμένο weekend μαζί με τον αδερφό του και πέντε φίλους του και διέμειναν σε σκάφος, που ήταν αραγμένο στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου, μέχρι και την Τρίτη.

Ο 32χρονος ηθοποιός έκανε βουτιές στα γαλανά νερά και δοκίμασε τοπικές λιχουδιές. Άνθρωποι που τον συνάντησαν από κοντά δήλωσαν πως ήταν απλός και προσιτός και φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζήτησε.

Εκτός από τον Ακγιουρέκ, στο Καστελόριζο έκανε ολιγοήμερες διακοπές και η Ζουχρέ Κοτς, η Έλενα από τον «Σουλεϊμάν», ενώ πληροφορίες λένε πως από το νησί θα περάσει και ο ίδιος ο... σουλτάνος Χαλίτ Εργκέντς με την οικογένειά του!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top