Τι κάνει σήμερα η «Μαρία, Άγγελέ Μου;»

Βρήκαμε την πρωταγωνίστρια της σειράς που έδειχνε το Star!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Την Maite Perroni την γνωρίσαμε να... ερωτοτροπεί με τον William Levy στο «Μαρία, Άγγελέ Μου» που πρόβαλε το Star. Πού βρίσκεται, όμως, σήμερα η Μεξικάνα ηθοποιός;

maite_perroni.jpgΤο star.gr έκανε την αναζητησούλα του και σου έχει την απάντηση: η Maite ζει και βασιλεύει ως... τραγουδίστρια!

Ο πρώτος προσωπικός της δίσκος αναμένεται το Καλοκαίρι που μας έρχεται και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στα ράφια ελληνικών δισκοπωλείων, με την ηθοποιό – τραγουδίστρια να ετοιμάζει ταξιδάκια για την προώθησή του.

Αυτές τις μέρες, η Maite βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την ηχογράφηση του album της, ενώ η ίδια έχει αποκαλύψει πως θα περιλαμβάνει χορευτικά κομμάτια, αλλά και αρκετές μπαλάντες.

Μία ιδέα από το ταλέντο της δίνει το κομμάτι «Te Dare Mi Corazon», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα περιληφθεί στο tracklist του δίσκου.

Η τηλεοπτική «Μαρία» έχει μουσικές «ρίζες», αφού υπήρξε μέλος του συγκροτήματος RBD που έκανε θραύση στη Λατινική Αμερική και έχει δάσκαλο φωνητικής τον Craig Derry που, μεταξύ άλλων, έχει «εκπαιδεύσει» την Katy Perry και την Alicia Keys.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top