Τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Κυκλάδες απολαμβάνει η Ιωάννα Μπούκη με τον σύζυγό της, Αντώνη Σρόιτερ, και τις δύο κόρες τους, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους απόδραση στα ελληνικά νησιά.
Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Διασκέδασαν στον Σάκη Ρουβά
Μέσα από αναρτήσεις στο Instagram, έδωσε εικόνα από τις ημέρες που περνούν μακριά από την καθημερινότητα, με φόντο τη θάλασσα, το σκάφος και στιγμές χαλάρωσης.

Η ίδια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόσφατες διακοπές τους, όπου ποζάρει δίπλα στη θάλασσα, ενώ σε ένα από τα βίντεο καταγράφεται η επιβίβαση της οικογένειας σε σκάφος, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους εξόρμησης.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ο δικός μας Αύγουστος! ❤️»
Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Ιωάννας Μπούκη
Σε μία από τις φωτογραφίες, η Ιωάννα Μπούκη ποζάρει αγκαλιά με τον Αντώνη Σρόιτερ. Τη συγκεκριμένη εικόνα συνόδευσε με τη φράση: «Βασανίζοντας τον για 15 καλοκαίρια».
Η αναφορά αυτή συνδέεται με τα 15 καλοκαίρια που έχουν περάσει μαζί, όπως σημειώνεται στην ανάρτησή της με χιουμοριστική διάθεση.
Το αστείο για τις κόρες της και το «χρέος» για τις φωτογραφίες
Η Ιωάννα Μπούκη πρόσθεσε και ένα υστερόγραφο με χιούμορ, περιγράφοντας τι συμβαίνει όταν ζητά από τις κόρες της να τη φωτογραφίσουν. Όπως αποκάλυψε, τα παιδιά της έχουν βάλει τη δική τους... χρέωση για κάθε λήψη.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Τα παιδιά μου μου την χρεώνουν 5€ την μια φωτογραφία και σύμφωνα με τα λογιστικά τους τους χρωστάω από το Πάσχα 3.000€ και δεν έχουν δει μισό €»

Με βάση όσα ανέφερε στην ανάρτησή της, οι κόρες της αρνούνται πλέον να αναλάβουν ρόλο φωτογράφου μέχρι να εξοφληθεί αυτή η υποτιθέμενη οφειλή, σε ένα στιγμιότυπο που η ίδια παρουσίασε με εμφανή διάθεση αυτοσαρκασμού!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
