Μια κοινή έξοδος που δεν πέρασε απαρατήρητη από τα φλας έκανε ο Χάρης κι η Αντελίνα Βαρθακούρη. Οι δύο τους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του τουρνουά τένις, Vanda Pharmaceuticals Hellenic Championship 2025.

Το ζευγάρι, χαλαρό κι ευδιάθετο απολάμβανε τη βραδιά, δείχνοντας την οικειότητα και τη ζεστασιά που χαρακτηρίζει τη σχέση τους.
Βαρθακούρης: «Η Λιόνα έχει εκπληκτική φωνή»- Η σχέση της με τον παππού της


Η Αντελίνα ήταν εμφανώς ανανεωμένη. Η λάμψη στο βλέμμα της και η ανανεωμένη της εμφάνιση δεν πέρασαν απαρατήρητα, ενώ το casual αλλά κομψό στιλ της, με τζιν, αθλητικά παπούτσια και μια άνετη ζακέτα, συνδύαζε άνεση με στιλιστική αρμονία.
Χάρης Βαρθακούρης: «Με την Αντελίνα είμαστε καλύτερα από ποτέ!»

Ο Χάρης, από την πλευρά του, ακολούθησε την ίδια φιλοσοφία με άνετο look, που τόνιζε τη χαλαρή διάθεση της βραδιάς.
Χάρης Βαρθακούρης: Διακοπές με την Αντελίνα, τις κόρες και τα αδέρφια του

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους, το ζευγάρι δεν παρέλειψε να χαμογελάσει στους φωτογράφους και να ποζάρει με φυσικότητα, αποδεικνύοντας ότι η κοινή τους παρουσία δεν είναι απλώς μια τυπική έξοδος.
Αντελίνα Βαρθακούρη: Φωτογραφίζει τους γονείς της - Το τρυφερό μήνυμα
