O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι με τον γιο του, Κίμωνα, στο ήσυχο και μαγευτικό νησί της Σχοινούσας.
Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, μακριά από κουζίνες και γυρίσματα, αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στο παιδί του.
Το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιουλίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα του καλοκαιριού.
Ο Κουτσόπουλος junior εντυπωσιάζει όχι μόνο με τη γλυκύτητά του αλλά και με το ξεχωριστό του στιλ.
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ξεκίνησε τα μπάνια με τον γιο του, Κίμωνα
Ο πιτσιρικάς, που ήδη δείχνει να έχει άποψη στη μόδα, εμφανίστηκε με floral πουκαμισάκι, τζιν με γυρισμένα ρεβέρ, funky sneakers και… ένα τιρκουάζ bucket καπέλο που «έκλεψε» την παράσταση.
Με casual chic διάθεση και παιδική ανεμελιά, ο Κίμωνας αναδεικνύεται σε μικρό fashion icon την ώρα που περπατά στα σοκάκια του νησιού με ένα παιχνιδάκι στα χέρια του.
Μπαμπάς και γιος απολαμβάνουν βόλτες στα κυκλαδίτικα δρομάκια, παιχνίδια και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την τηλεόραση, αλλά όχι τα social media!
Πρωταγωνιστής και στην παραλία ο Κουτσόπουλος junior
Ο Κίμωνας Κουτσόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού, αφού πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος μπαμπάς του τον απαθανάτισε στην παραλία με μαγιό να απολαμβάνει την άμμο και τη θάλασσα, κρατώντας ένα σχοινί και τρέχοντας ξυπόλητος δίπλα στο κύμα.
Κουτσόπουλος: Ξέγνοιαστες διακοπές για τον μικρό Κίμωνα στη θάλασσα
Καλοκαιρινό σινεμά στη Σχοινούσα κάτω από τα…αστέρια!
Οι καλοκαιρινές διακοπές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στη Σχοινούσα αποκτούν ακόμα πιο μαγικές στιγμές με το καλοκαιρινό σινεμά που στήνεται στην καρδιά του νησιού.
Ο «θείος Λεό» ανήρτησε ένα στιγμιότυπο όπου βλέπουμε τουρίστες και ντόπιους να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην αμμουδιά βλέποντας μία αγαπημένη ταινία.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.