Κάρμεν Ρουγγέρη: Άναυδοι Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος με την ηλικία της!

«Το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Κάρμεν Ρουγγέρη, όπου μίλησε για το παιδικό θέατρο αλλά και το πάθος που έχει για αυτό και τη χαρά που παίρνει όταν βλέπει ευτυχισμένα τα παιδιά μετά από κάθε παράσταση. 

Κατέρρευσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον αείμνηστο Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

«Δεν έχω κουραστεί. Πολλοί συνταξιούχοι μου έχουν πει ότι από τη στιγμή που πήραν τη σύνταξη έχασαν το κέφι για τη ζωή. Ο Επίκουρος έλεγε ότι το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική. Προσπαθώ να ετοιμάσω άλλα έργα για να αφήσω παραγραφή», είπε αρχικά.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει ταυτιστεί με το παιδικό θέατρο

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει ταυτιστεί με το παιδικό θέατρο

«Δεν το νιώθω, το λέω ότι έχω φτάσει 80 χρονών και δεν το πιστεύω!», αποκάλυψε η σπουδαία ηθοποιός αφήνοντας άναυδους τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Σοκάρει η Κάρμεν Ρουγγέρη με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο

«Το λέω και στα παιδιά για να μη στεναχωρηθούν όταν θα πεθάνουμε, ότι είναι ο κύκλος της ζωής. Αφήνουμε το στίγμα μας! Αν είμαι άρρωστη γεμίζουν τα μάτια της κόρης μου αλλά της λέω “αγάπη μου, έτσι είναι”. Το παιδικό θέατρο θα το συνεχίσει η Χριστίνα (σσ αν φύγει από τη ζωή). Έχει μπει στην σκηνοθεσία και σιγά σιγά της δίνω τη σκυτάλη. Δε θα φύγω ποτέ αλλά, χαίρομαι γιατί έχει το ίδιο πάθος με εμένα!», είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο η Κάρμεν Ρουγγέρη. 

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top