Κατέρρευσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον αείμνηστο Αλέξανδρο Κομπόγιωργα

«Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

Την Κάρμεν Ρουγγέρη και την κόρη της, Χριστίνα Κουλουμπή, συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή Μπαμπά-δες το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση όταν αναφέρθηκε στην απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: «Πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε»

«Σας είδα στεναχωρημένες όταν ήρθα και το μαζί αυτό δείχνει το πόσο οικογένεια είστε εδώ πέρα στις δουλειές που κάνετε. Θα θέλατε να αναφερθείτε; Ή δε θέλετε; Αν δε θέλετε, το λέω από τώρα ότι προχωράμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης για να πάρει τον λόγο, με τρεμάμενη φωνή, η Κάρμεν Ρουγγέρη και να εξομολογηθεί: «Θα ήθελα εγώ να αναφερθώ, ναι. Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν παιδί μου. Εγώ τον μεγάλωσα».

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν κολλητός φίλος με τη Χριστίνα Κουλουμπή, την κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ήταν κολλητός φίλος με τη Χριστίνα Κουλουμπή, την κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήμαστε μια γροθιά παιδιών τότε, 12χρονων παιδιών, που είχαμε μια πολύ ωραία ομάδα κι ήταν η Κάρμεν η δασκάλα μας» πρόσθεσε η Χριστίνα Κουλουμπή για να συνεχίσει, εμφανώς συγκινημένη, η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγοντας πως: «Αυτός ήταν μαζί μας». 

Σοκάρει η Κάρμεν Ρουγγέρη με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο

«12 χρονών παιδιά περιμέναμε πως και πως να συναντηθούμε το Σάββατο για να δημιουργήσουμε κόσμους κάνοντας πρόβες. Είχα την ευτυχία να έχω τον Αλέξανδρο φίλο μου, κολλητό. Δηλαδή ταιριάξαμε γιατί είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα και τα ίδια ταλέντα, γιατί ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά κι εξαιρετικός σκηνογράφος κι ενδυματολόγος», συμπλήρωσε η κόρη της γνωστής ηθοποιού. 

Η Κάρμεν Ρουγγέρη κι η Χριστίνα Κουλουμπή μίλησαν στην εκπομπή Μπαμπά-δες

Η Κάρμεν Ρουγγέρη κι η Χριστίνα Κουλουμπή μίλησαν στην εκπομπή Μπαμπά-δες

Τέλος, η Κάρμεν Ρουγγέρη υπογράμμισε ότι: «Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μάζεψα 30 παιδιά, μέσα στα οποία ήταν και ο Αλέξανδρος, ήταν να τους διαβάσω ένα έργο και τους ζήτησα να μου κάνουν μια αφίσα το άλλο Σάββατο. Ξεχώρισα δύο αφίσες, ήταν της Χριστίνας και του Αλέξανδρου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top