Γκάια Μερκούρη: «Περάσαμε δύσκολα με τη μητέρα μου στην εφηβεία μου»

Τι είπε η Δωροθέα Μερκούρη για την κόρη της

Η Γκάια Μερκούρη διοργάνωσε τη δική της επίδειξη μόδας και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε η μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη.

Η 20χρονη αποκάλυψε πως το άγχος της πριν την επίδειξη ήταν ότι θα έπρεπε να μιλάει σε τόσο κόσμο, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση με τη μητέρα της κατά την εφηβεία της.

«Γενικά, δεν είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, οπότε το άγχος μου ήταν ότι θα πρέπει να μιλάω σε όλους και να δίνω σημασία σε όλους ταυτόχρονα, αλλά εντάξει, το ξεπέρασα. Περάσανε δυο ωρίτσες, κι εντάξει, το βρήκα» είπε η Γκάια Μερκούρη.

«Φυσικά και είναι περήφανη η μητέρα μου. Μου το λέει κάθε μέρα ότι είναι περήφανη. Της μοιάζω κι εκεί που θέλω κι εκεί που δε θέλω…» πρόσθεσε.

«Δεν κάνω ποτέ κανένα πλάνο το καλοκαίρι. Είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Γενικά, δε μου αρέσει να ξέρω τι θα κάνω, αποφασίζω την τελευταία εβδομάδα που θα πάω. Η μητέρα μου τον τελευταίο χρόνο έχει ηρεμήσει αρκετά, πολλές φορές ξεχνάω να της πω που θα πάω… Αυτό πήρε χρόνια για να γίνει έτσι ωραίο όπως είναι τώρα. Περάσαμε δύσκολα, μια εφηβεία τεράστια, ήταν ατελείωτη. Τώρα έχουμε βρει τη σχέση μας, τα βρίσκουμε ωραία χωρίς πολλά πολλά» αποκάλυψε η Γκάια Μερκούρη.

Στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Δωροθέα Μερκούρη ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται για την επίδειξη της κόρης της, η ίδια απάντησε λέγοντας, «Πάρα πολλή ζέστη αισθάνομαι… Η ζωή είναι αυτή που βλέπετε αλλά είναι και κανονική ζωή, μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ζεσταίνεσαι, πρέπει να πας να φτιαχτείς,,, Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια που κάνει έτσι τα μικρά της βήματα και σιγά σιγά κάνει αυτό που της αρέσει».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση με την κόρη της, η οποία είπε ότι είναι αρκετά υποστηρικτική μαζί της, με τη Δωροθέα Μερκούρη να απαντά,  «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο. Οι εφηβείες είναι δύσκολες και το λέω για να το ακούσουν κι άλλες μητέρες. Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή. Επειδή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι, γίνεται τόσο ανυπόφορη η σχέση, που η φύση το κάνει έτσι για να υπάρχει αυτό το “ξεκόλλημα” του γονιού από το παιδί και του παιδιού από το σπίτι, έτσι ώστε να πεις “φτάνει, φύγε”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top