Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι θετικός στον HIV

Το παράξενο όνειρο που είδε πριν από δύο χρόνια

Το insta story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό σε συνέντευξή του στο podcast της δημοσιογράφου Δάφνης Καραβοκύρη. 

Σοκάρει ο Τάσος Ξιαρχό: «Πήρα 40 χάπια και ήμουν λιπόθυμος για ώρες»

O Tάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε στον βιασμό που βίωσε σε ηλικία έξι ετών, στον κακοποιητικό πατέρα του που παραμένει τοξικοεξαρτημένος μέχρι και σήμερα, ενώ παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είναι «καθαρός» τον τελευταίο ένα μήνα. Ακόμα, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε θετικός στον ιό του HIV.

Ο Τάσος Ξιαρχό ευχαρίστησε τη Δάφνη Καραβοκύρη για τη συνέντευξή τους

Ο Τάσος Ξιαρχό ευχαρίστησε τη Δάφνη Καραβοκύρη για τη συνέντευξή τους /Φωτογραφία Instagram

«Το σεξ στη ζωή μου μπήκε πολύ πρόσφατα. Είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορωνοϊό έκανα 1-2 φορές τον χρόνο κι αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό κι είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα, ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω», εξομολογήθηκε στην αρχή της συνέντευξής του. 

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, μίλησε ανοιχτά για τις δικές του εξαρτήσεις και τη θετική του διάγνωση στο ιό του HIV, ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σεξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό και να λάβει το επίδομα.

Τάσος Ξιαρχό: «Η δημόσια κατακραυγή με οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας»

«Πριν από δύο χρόνια τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα "Έχω AIDS". Είχε πολλά άγκαθια, πολύ αίμα... Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου γιατί έκανα σεξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί...

Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή. Και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή. Με κατέστρεψε αυτό. Σε αυτό τον χώρο των gay και του Grindr, αν ο άλλος δε θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του. Οπότε δεν μπορώ σε κάθε άνθρωπο να τον ενημερώνω για αυτό που έχει ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σεξ για να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε την ανάρτηση της Δάφνης Καραβοκύρη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top