Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στη Μύκονο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Mετά τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας στην Αυστραλία, το ζευγάρι επέλεξε το νησί των ανέμων για να περάσει τις μέρες του Πάσχα.
Βανδή - Μπισμπίκης: Διακοπές στη Μύκονο με πολυτελή θαλαμηγό
Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε πολυτελή θαλαμηγό, αλλά και να περπατούν χέρι- χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου.
Στις νέες φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν, απαθανατίστηκαν σε σοκάκι της Μυκόνου, να περπατούν πλάι ο ένας στον άλλον. Φαίνεται να είναι η στιγμή μετά τις αγορές τους από τοπικό αρτοποιείο.
Η 54χρονη Βανδή φορούσε χαλαρό denim παντελόνι, λευκό αμάνικο τοπ, σιέλ denim πουκάμισο και sneakers. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με shoulder bag του οίκου YSL, που φορούσε χιαστί, αξίας περίπου 2.000 ευρώ.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.