Θανάσης Ευθυμιάδης: Συγκινούν όσα είπε για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Έκανε δίπλα της τα πρώτα του βήματα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θανάση Ευθυμιάδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης το πρωί της Δευτέρας. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Ελένη Τσολάκη για την αείμνηστη  Άννα Παναγιωτοπούλου και τη συνεργασία τους στην κωμική σειρά Ντόλτσε Βίτα

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δε θα ξεχάσω την αγάπη της»

«Ήξερα ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οπότε, σε τέτοιες περιπτώσεις λες καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος και να ξεκουραστεί. Θυμάμαι κι από τον πατέρα μου, που είχε φτάσει στο σημείο να πει “Παρακαλώ, πηγαίντε με σπίτι μου, θέλω να πεθάνω”. Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται κι έχει την επίγνωση ότι ταλαιπωρείται, αλλά και να μην έχει ο ίδιος επίγνωση, έχουν οι γύρω του που τραβάνε το λούκι…», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο

Τα τελευταία χρόνια ο Θανάσης Ευθυμιάδης απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα, αν έκλεισε ο κύκλος του Ντόλτσε Βίτα, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που παίζαμε εκεί και ζούμε. Κι εμείς να φύγουμε από αυτή τη ζωή, αφού το θέλουν οι άνθρωποι… Αυτό είχε κάνει και τότε εντύπωση στο κανάλι, όταν πρωτοπαίχτηκε η σειρά, το πόσο αρέσει στους νέους ανθρώπους. Ήταν τόλμημα για την εποχή του, το σίριαλ αυτό, η ιστορία του». 

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Η Άννα Παναγιωτοπούλου κι ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Ντόλτσε Βίτα

Η Άννα Παναγιωτοπούλου κι ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Ντόλτσε Βίτα

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο παιδί, όπως ήμουν εγώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top