Light - Προκαλεί η δήλωσή του: «Χάρη σου κάνω που σου δίνω συνέντευξη»

Όσα είπε ο γνωστός τράπερ στη Μαρία Σολωμού

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Light στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή Γεια σου.

Light: Αγόρασε σπίτι με τη μητέρα του στην Γκάνα!

Σε αυτό, ο γνωστός τράπερ αναφέρεται στην κόντρα που είχε κατά τη διάρκεια του Fame Story με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και στον αρνητικό τρόπο με τον οποίο τον σχολιάζουν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Έξαλλος ο Light με τις τηλεοπτικές εκπομπές!

Έξαλλος ο Light με τις τηλεοπτικές εκπομπές!

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος γούσταρε φουλ. Είχε καιρό να βρει κάτι τόσο ενδιαφέρον να ασχοληθεί στη ζωή του. Πιστεύω του κάναμε χάρη μεγάλη… Εγώ βγαίνω στο Ιnstagram και τους κράζω και μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε, "θα το αλλάξουμε συγγνώμη". Η μαγκιά πλέον είναι ότι δε χρειάζεσαι την τηλεόραση. Εγώ δεν έγινα διάσημος από την τηλεόραση… Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@@@εκπομπή σου, ούτε την κ@@@φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Εγώ είμαι το news outlet μου. Σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη έξω από το live», είπε ο Light. 

Light: Το πάρτι γενεθλίων στο χιονοδρομικό - Η τούρτα υπερπαραγωγή

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον καβγά με τον Snik στα βραβεία MAD λέγοντας: «Δε μετανιώνω για τίποτα. Ήταν λάθος, αλλά έμαθα από το λάθος… Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ραπερ, δε γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα… Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, "Δεν είναι και λίγο αντρικό". Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το μάγουλο να του πω “βάρα κι από εδώ;”».

Το σχόλιο του Light ενόχλησε πολύ τη Μαρία Μπακοδήμου

Το σχόλιο του Light ενόχλησε πολύ τη Μαρία Μπακοδήμου

Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε ενοχλημένη: «Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν άκουσα καλά.... Είπε: "Όταν έγινε αυτή η ένταση, εγώ δεν είμαι και καμιά παρουσιάστρια να φάω ξύλο και να κάτσω". Τι είναι οι παρουσιάστριες δηλαδή, δεν κατάλαβα πώς τις έχει στο μυαλό του; Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα αρκεί να καθίσουν σε μία θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους;». 

Light: Ζήτησε να πάει για καφέ με άγνωστο που τον έκραζε στο TikTok

«Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Αυτό δεν μου το ‘χατε πει. Είναι στερεότυπο στο μυαλό του και δε με νοιάζει. Η εικόνα όμως που έχει για μια μερίδα ανθρώπων που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι ότι θα κάτσουν να φάνε τη σφαλιάρα, θα φτιάξουν το μαλλί και θα συνεχίσουν;», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top