Γιάννης Σεβδικαλής: Έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στον «αέρα»

Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή

Δείτε την πρόταση γάμου του Γιάννη Σεβδικαλή στη Σοφία Κουρτίδου 

Τα θερμότερα σχόλια των κριτών έλαβαν, για μια ακόμα βραδιά, η Σοφία Κουρτίδου κι ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη νέα τους εμφάνιση στο J2US το βράδυ του Σαββάτου. Αμέσως μετά από την κριτική, ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη έμελλε να δεχθεί η τραγουδίστρια κι ηθοποιός από τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Νίκο, μου επιτρέπεις. Μαέστρο, το δικό μας» δήλωσε με χαμόγελο ο Γιάννης Σεβδικαλής, για να πει ακόμα ένα τραγούδι και να αρχίσει να δακρύζει η σύντροφος του, Σοφία Κουρτίδου αντιλαμβανόμενη τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στο πλατό. 

Σοφία Κουρτίδου: Γενέθλια αγκαλιά με τον σύντροφό της, Γιάννη Σεβδικαλή

Στο τέλος αυτής της ερμηνείας, δε, ο αθλητής του στίβου και διαγωνιζόμενος στο μουσικό σόου του Alpha, γονάτισε κι έδωσε ένα δαχτυλίδι στη σύντροφό του.

Το δαχτυλίδι που έδωσε ο Γιάννης Σεβδικαλής στη Σοφία Κουρτίδου

Το δαχτυλίδι που έδωσε ο Γιάννης Σεβδικαλής στη Σοφία Κουρτίδου

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος του J2US, για να απαντήσει αμέσως: «Ναι, ναι, ναι» με μάτια δακρυσμένα η Σοφία Κουρτίδου

Η Σοφία Κουρτίδου με δάκρυα στα μάτια: «Είναι ευλογία το ότι έχουμε βρεθεί»

«Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο! Συγχαρητήρια! Πως το είχες σχεδιάσει και δεν ξέραμε τίποτα; Δεν ξέραμε τίποτα», υπογράμμισε ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης την ώρα που έφτασαν στη σκηνή τα κόκκινα τριαντάφυλλα για τη Σοφία Κουρτίδου κι αμέσως μετά η κάμερα έδειξε τους ευτυχισμένους γονείς τόσο της τραγουδίστριας όσο και του συντρόφου της.

Συγκινημένοι ο Γιάννης Σεβδικαλής κι η Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του J2US

Συγκινημένοι ο Γιάννης Σεβδικαλής κι η Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του J2US

«Ειλικρινά τον άνθρωπο αυτόν, που έχω δίπλα μου, τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο πολύ! Αγαπιόμαστε κι ερωτευόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και ευχόμαστε, από την καρδιά μας, σε όλους σας μια τέτοια αγάπη! Πραγματικά, παιδιά, γιατί υπάρχει η αγάπη αυτή. Τι να πω… Η καρδιά μου χτυπάει και το ένιωσα με το που πήγες πίσω, δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά» εκμυστηρεύτηκε, δακρυσμένη, η Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. 

Σοφία Κουρτίδου: Δείτε τον κούκλο, Παραολυμπιονίκη σύντροφό της

«Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν, κάθε φορά τον καμαρώνω από πριν για όλα αυτά που καταφέρνει εδώ στη σκηνή και νομίζω ότι ήταν το ιδανικό γιατί έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά συναισθήματα εδώ», πρόσθεσε.

Δείτε τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή με την πρόταση γάμου

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Δέσποινα Βανδή αμέσως μετά την πρόταση γάμου στη σκηνή, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής που ευχήθηκαν στο ζευγάρι τα καλύτερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top