Ουγγαρέζος - Έτοιμος να... προβιβαστεί: «Παραέκατσα στη ΣΤ΄ Δημοτικού»

Όσα αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού για το τηλεοπτικό του μέλλον

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το μεσημέρι του Σαββάτου, αποκαλύπτοντας ποια συνεργασία του ήταν το μεγαλύτερο «σχολείο». Στη συνέχεια τόνισε ότι είναι έτοιμος να περάσει στην επόμενη πίστα και να αναλάβει μόνος του μια τηλεοπτική εκπομπή

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποια παρουσιάστρια... αιφνιδίασε στον «αέρα»;

«Όλα τα πρόσωπα πρόσωπα που συνεργάστηκα είχαν μία επίδραση πάνω μου, από όλους έχω πάρει κάτι, αγαπώ τη δουλειά μου. Γιατί ο καθένας κάνει αυτή τη δουλειά μέσα από το δικό τους πρίσμα», είπε αρχικά. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χαρακτήρισε τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη το μεγαλύτερο σχολείο!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χαρακτήρισε τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη το μεγαλύτερο σχολείο!

«Κι από τις δύσκολες περιστάσεις πρέπει να βρω τον τρόπο να κάνω σωστά τη δουλειά μου κι επειδή έχει γίνει λόγος για την πολιτική ορθότητα αφορά το μέσα μας να μην πιέζεται ο απέναντι, να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί και να εκπαιδεύει η τηλεόραση. Το θυμικό μου το κρατώ γιατί με κρατάει ειλικρινή, αλλά έχω μάθει πια μετά από 18 χρόνια να παίρνω τις ανάσες μου και στο πώς αντιδρώ να ακολουθώ τη νομική οδό. Το μεγαλύτερο σχολείο είναι η Ελένη Μενεγάκη, σε αυτή έχω μάθει τα περισσότερα», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Ουγγαρέζος σε Μενεγάκη: «Έρχονται δύσκολοι μήνες διαπραγματεύσεων»

Παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι θα ήθελε το επόμενο βήμα στην καριέρα του να είναι μία δική του εκπομπή διαμορφωμένη με τους δικούς του όρους. «Ναι, δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει φιλοδοξίες, ότι είναι έτοιμος να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Αν με ρωτάς αν θέλω να είμαι ο καλύτερος μαθητής στην έκτη δημοτικού ή να περάσω στην Α΄Γυμνασίου, ναι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάω στην Α΄Γυμνασίου και παραέκατσα στην έκτη δημοτικού, έχω μείνει μετεξεταστέος στην έκτη δημοτικού πάνω από 7- 8 χρόνια». 

Η επαγγελματική σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέρασε από... 40 κύματα!

Η επαγγελματική σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου πέρασε από... 40 κύματα!

«Πρακτικά δεν έχω τα κότσια ή αυτό που θέλω ή τίποτα. Γιατί εγώ πρέπει να λείψω για να το καταλάβουν; Πληρώνονται για να το καταλάβουν. Παίρνουν έναν σκασμό λεφτά για να ξέρουν τι μπορεί να αποδώσει ο Ουγγαρέζος», δήλωσε κλείνοντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top