Δέσποινα Βανδή: Έξοδος με τη Μελίνα Νικολαΐδη και τον Αργύρη Αγγέλου

Η παράσταση που απόλαυσε η τραγουδίστρια παρέα με την κόρη της

Δείτε το βίντεο από την παράσταση που πόσταρε η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή παρέα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξαν το βράδυ της Παρασκευής να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση Reunion στο θέατρο Παλλάς.

Δέσποινα Βανδή: Η συγκίνηση για τον θάνατο του πατέρα της

Αφού απόλαυσαν το έργο, η Σοφία Βόσσου η οποία είναι μια από τις πρωταγωνίστριες, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη Δέσποινα Βανδή που βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς. Οι δυο κυρίες, έβγαλαν μαζί μια φωτογραφία, αγκαλιασμένες. 

Η ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου

«Σήμερα μας τίμησε στο Reunion η Δέσποινα της καρδιάς μου. Λουλούδι μου σπάνιο σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Βόσσου.

Selfie του Αργύρη Αγγέλου με τη Δέσποινα Βανδή

Selfie του Αργύρη Αγγέλου με τη Δέσποινα Βανδή /Φωτογραφία Instagram

Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης, η Δέσποινα Βανδή κι η Μελίνα Νικολαΐδη παρέα με τη δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Αργύρη Αγγέλου ο οποίος είναι πολύ καλος τους φίλους εδώ κι αρκετά χρόνια και πρωταγωνιστεί στο έργο, έκανα μια όμορφη βραδινή έξοδο. 

Δέσποινα Βανδή: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί»

«Μετά το τέλος της παράστασης χαρούμενος, με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αφτιά, για ολα τα δώρα που μου φέρνει η ζωή! Και φίλους αγαπημένους που ήρθαν απόψε με την πιο θετική τους ενέργεια! Νομίζω θα κάνει μέρες να φύγει το χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε ο Αργύρης Αγγέλου στο προφίλ του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Αργύρη Αγγέλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top