Υπάρχουν δημοσιεύματα που κατά καιρούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Βανδή - Μπισμπίκης: Διακοπές στη Μύκονο με πολυτελή θαλαμηγό
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο γάμος είναι κάτι που δεν την απασχολεί.
«Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Οι δυο μας να περνάμε καλά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο «Γυρισμός»», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.
Θυμίζουμε πως οι φήμες περί γάμου φούντωσαν όταν είδαν ένα μονόπετρο στο δάχτυλο της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια του J2US.
Ο Μπισμπίκης έδωσε μονόπετρο στη Βανδή - Η αποκάλυψη του κουμπάρου!
Βανδή - Μπισμπίκης: Πότε θα γίνει ο γάμος τους -Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι
«Ο γάμος δε θα γίνει φέτος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θα υπάρχει ένα πάρα πολύ αγαπημένο πρόσωπο το οποίο ο Βασίλης Μπισμπίκης τον αποκαλεί ήδη κουμπάρο», είχε πει πριν λίγο καιρό ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σου Σου, ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε το όνομα του Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος μαζί με τον Μανώλη Κονταρό θα είναι οι δύο κουμπάροι του ζευγαριού.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.