Δέσποινα Βανδή: Η συγκίνηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα τον ξαναδείς»

Η Δέσποινα Βανδή κλείνει τα 30 χρόνια καριέρας της και ξεκινάει μία σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα για να το γιορτάσει μαζί με τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή αυτό το γεγονός, έκανε ένα live unplugged με τον ραδιοφωνικό σταθμό, ΔΡΟΜΟΣ 89,8, και μίλησε για την καριέρα, τη ζωή της, ενώ τραγούδησε live κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μοιράστηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι της «Μέχρι Μάη μήνα» αλλά και τα συναισθήματα που της προκαλεί όταν το ερμηνεύει.

«Το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν αισθανόμουν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου και ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή... Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δε θα τον ξαναδείς, δε θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του. Ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, ούτε θα μοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα.

Κι αυτό με έπιανε πάρα πολύ και κάθε φορά με πιάνει. Νιώθω ότι με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου και το λέω. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν», τόνισε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και δεν έκρυψε τη συγκίνηση της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top