Λούκας Γιώρκας: «Ο έρωτας είναι μια δύναμη που δεν ρωτά κανέναν»

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Σε μια σπάνια συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Λούκας Γιώρκας θυμήθηκε τη συμμετοχή του στη Eurovision 2011 και σχολίασε το Zari, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό.

Λούκας Γιώρκας: Σε γνωστό εστιατόριο με την εντυπωσιακή σύντροφό του

«Το τραγούδι το φετινό το παρουσίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απρόβλεπτος ο διαγωνισμός. Μπορεί ένα τραγούδι να αρέσει και ξαφνικά ένα κοινωνικό γεγονός να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Συνέβησαν πάρα πολλά τέτοια φέτος», είπε αρχικά στο «Πρωινό Σου Σου» για το φετινό μας τραγούδι.

Ενώ σχετικά με τη χρονιά που συμμετείχε ο ίδιος στη Eurovision, τόνισε: «Θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι τα media με αντιμετώπισαν σκληρά. Μια τέτοια στιγμή ήταν η  Eurovision. Δεν φύγαμε με τις ευλογίες των περισσότερων ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση. Δεν έχω νιώσει κάτι αρνητικό για αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι η δουλειά τους». 

«Δεν πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Υπάρχει ο έρωτας, φτάνει ο άνθρωπος να έχει διάθεση να ερωτευτεί», εξομολογήθηκε για τον έρωτα ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Σαλαμπάση από τον Ιούνιο του 2023.

Ο Λούκας Γιώρκας ντύθηκε γαμπρός!

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στο Δελφινάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στο Δελφινάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency - Νίκος Δρούκας

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top