Λούκας Γιώρκας: Σε γνωστό εστιατόριο με την εντυπωσιακή σύντροφό του

Ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στη δικηγόρο και εκείνη είπε το «ναι»

Ο Λούκας Γιώρκας έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βασιλικής Σαλαμπάση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!, οι δυο τους ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύεται ο Λούκας Γιώρκας: Η πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Βασιλική

Ο τραγουδιστής δε συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή, γι' αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις με την 28χρονη δικηγόρο και νέα του σύντροφο είναι σπάνιες. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά την αναχώρησή του από γνωστό εστιατόριο, σε μια από τις ελάχιστες φορές που τους βλέπουμε μαζί.

Λούκας Γιώρκας: Στον γάμο του μέχρι και στολή θα φορέσει

Ήταν χαλαροί και ντυμένοι casual, με τον Λούκα Γιώρκα να αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή τους paparazzi και να ρίχνει ένα βλέμμα στην κάμερα. 

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο με τη γοητευτική σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση/ Φωτογραφίες NDP - Νίκος Ζότος (1)

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο με τη γοητευτική σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση/ Φωτογραφίες NDP - Νίκος Ζότος (2)

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο με τη γοητευτική σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση/ Φωτογραφίες NDP - Νίκος Ζότος (3)Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο με τη γοητευτική σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση/ Φωτογραφίες NDP - Νίκος Ζότος (4)

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο με τη γοητευτική σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση/ Φωτογραφίες NDP - Νίκος Ζότος

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top