Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ. Ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη»

Όσα είπε για τον ρόλο της ως «Βασιλική» στον Σασμό

Όσα είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον ρόλο της στον Σασμό- εκπομπή Πρωταγωνιστές

Οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για το «ταξίδι» τους μέσα από την επιτυχημένη σειρά, το πώς βίωσαν την αναγνωρισιμότητα, την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, αλλά και ποιες σκηνές τους έχουν μείνει «χαραγμένες».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηλικία, το διαζύγιο & η αλλαγή στην προσωπική ζωή

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που ενσαρκώνει τη «Βασιλική» είναι ένα από τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας, που έχει περάσει πολλά. 
«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο, ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το “ναι”, αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου.  Έτσι, ο ρόλος αγαπήθηκε πολύ από εμένα και από το κοινό», παραδέχτηκε.

Η ίδια εξομολογήθηκε ποιο ήταν το επεισόδιο που «βίωσε» έντονα. «Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα, αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ, οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη, για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη».

Σασμός: Η κραυγή της μάνας ανατρίχιασε το Twitter - «Όσκαρ στη Μαριλίτα»

Αυτή η θλίψη ξεπεράστηκε γιατί όπως είπε: «τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top