Αθηνά Οικονομάκου: Νέα έξοδος μετά το διαζύγιο - Διασκέδασε στα μπουζούκια

Γιόρτασε τα γενέθλια της φίλης της καλής της φίλης, Νικόλ Παναγιώτου

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκα στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, για να γιορτάσει τα γενέθλια της καλής της φίλης, Νικόλ Παναγιώτου.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την ηθοποιό να τραγουδά και να χορεύει ξέφρενα μαζί με τη φίλη της όσο ο τραγουδιστής ερμήνευε τις επιτυχίες του.

Η Αθηνά Οικονομάκου έδειχνε ανανεωμένη και πολύ κεφάτη, παρά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μετά από επτά χρόνια γάμου.

Αθηνά Οικονομάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της μετά τον χωρισμό

Για την έξοδό της η επιχειρηματίας - ηθοποιός επέλεξε ένα υπέροχο φλοράλ σετ με μίνι φούστα και τοπάκι, το οποίο συνδύασε άψογα με μπεζ δερμάτινες μπότες.

Δείτε φωτογραφίες

οικονομακουοικονομακου

Αθηνά Οικονομάκου: Νέα έξοδος μετά το διαζύγιο - Διασκέδασε στα μπουζούκια

Αθηνά Οικονομάκου: Νέα έξοδος μετά το διαζύγιο - Διασκέδασε στα μπουζούκιαΑθηνά Οικονομάκου: Νέα έξοδος μετά το διαζύγιο - Διασκέδασε στα μπουζούκια

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, και έστειλε ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, για την απόφασή του.

Σε αυτή, Αθηνά και Φίλιππος αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top