Λένα Ζευγαρά: «Mε φλερτάρουν, αλλά ντρέπομαι. Λείπει το αγνό φλερτ»

Οι σπουδές της και η τελειομανία της δημοφιλούς τραγουδίστρια

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη της Λένας Ζευγαρά στην εκπομπή «The 2Night Show»

Για το φλερτ, τον έρωτα και τη σχέση της με τα social media μίλησε η Λένα Ζευγαρά. Όπως αποκάλυψε είναι ντροπαλή και ντρέπεται όταν την φλερτάρουν.

Ανθή Βούλγαρη: O σύζυγός της στο νέο video clip της Λένας Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά/ NDP Nίκος Δρούκας

Λένα Ζευγαρά/ NDP Nίκος Δρούκας

«Δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα. Με φλερτάρουν, αλλά έχει χαλάσει το φλερτ. Επειδή κι εγώ είμαι ντροπαλή, δεν μπορώ να δεχτώ εύκολα το φλερτ. Ντρέπομαι να με φλερτάρει κάποιος. Νομίζω ότι έχει αλλάξει αυτό και λείπει το αγνό φλερτ», είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Zevgara (@lena_zevgara)

«Instagram έχω αλλά ασχολούμαι καθαρά για τη δουλειά μου. Δε μου έχει τύχει να με φλερτάρει γυναίκα» πρόσθεσε και σε άλλο σημείο, ανέφερε:

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Συνήθως τους αφήνω στο "διαβάστηκε"»

«Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Zevgara (@lena_zevgara)

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε επίσης ότι είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της και τελειομανής. «Θέλω να παίρνω σε όλα 10. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Πέρασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, με 18.500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Η μητέρα μου έλεγε: το παιδί μου δεν είναι καλά. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη ψυχικά, αλλά κρατάει για λίγο», αποκάλυψε. 

Λένα Ζευγαρά/ NDP Nίκος Δρούκας

Λένα Ζευγαρά/ NDP Nίκος Δρούκας

Ακόμη, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα περνάει τέλεια μόνο με τη δουλειά της και πως είναι επικεντρωμένη στον στόχο της. «Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Γενικά όμως δεν εμπιστεύομαι γρήγορα τους ανθρώπους, είμαι λίγο φοβισμένη», κατέληξε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top