Καλομοίρα: Αν η Eurovision έρθει στην Ελλάδα είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω

Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια αποκλειστικά στο Breakfast@Star

Την Καλομοίρα συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star κι ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στα παρασκήνια του J2US όπου και θα παρουσιάσει μια νέα εμφάνιση. 

Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι όσο και της Silia Kapsis στη σκηνή της Eurovision

Καλομοίρα: Η αμηχανία on air σε ερώτηση για τη Eurovision

Φανερά ενθουσιασμένη δήλωσε: «Στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπασ’ τα! Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου! Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης, είναι ο Φωκάς (σ.σ. Ευαγγελινός) και τα έχει κάνει τέλεια». 

«Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω», συμπλήρωσε. 

Καλομοίρα: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης η ποπ σταρ

«Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα κι εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ», πρόσθεσε με χαμόγελο η Καλομοίρα στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top