Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε για διάφορα θέματα, αγγίζοντας και το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών. 

Κάθετος ο Πέτρος Γαϊτάνος: «Είμαι τελείως εναντίον της σάτιρας»

Αναφερόμενος στο νόμο για τον γάμο ομοφύλων ζευγαριών, ο τραγουδιστής τόνισε πως δυσκολεύεται να σχολιάσει άμεσα τις αντιδράσεις από πλευράς της εκκλησίας. Εκφράζει, όμως, τον σεβασμό του προς τους ιεράρχες και την ιεροσύνη, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για διάκριση και προσοχή στον τρόπο που εκφράζονται οι απόψεις, ειδικά όταν αφορούν ευαίσθητα θέματα. 

Ο Πέτρος Γαϊτάνος με την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Πέτρος Γαϊτάνος με την Κατερίνα Καινούργιου

Στο ερώτημα της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία ομοφύλων ζευγαριών, ξεκαθάρισε πως πρεσβεύει τον σεβασμό και την αποδοχή απέναντι στην αγάπη και τον έρωτα, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. «Στο κομμάτι που δύο άνθρωποι μοιράζονται μια τρυφερότητα, μια αγάπη κι έναν έρωτα θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό κι απάθεια. Δε μας αφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Χτυπιόμουν στα γέλια!»: Ο Γαϊτάνος μίλησε για την πολυσυζητημένη διαφήμιση

Συνολικά, η τοποθέτηση του Πέτρου Γαϊτάνου διακρίνεται από μια στάση σεβασμού προς τα ομόφυλα ζευγάρια και την αγάπη τους, υιοθετώντας μια ουδέτερη θέση όσον αφορά στις θρησκευτικές αντιδράσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top